Cadde Ütopya Kurretülayn Matur kimdir?

Ütopya Kurretülayn Matur kimdir?

06.03.2015 - 09:32 | Son Güncellenme:

Ütopya'nın güzel yarışmacısı Kurretülayn Matur kimdir, nerelidir? Kurretülayn Matur hakkındaki detaylı bilgiyi sizler için derledik. İşte Kurretülayn Matur'ın hayatı.

Ütopya Kurretülayn Matur kimdir

Kurretülayn Matur 31.10.1990 Ankara Keçiören doğumludur. Kurretülayn Matur boyu 1.64 m. Arapça olan isminin anlamı Nur Gözlü demektir.

Haberin Devamı

Ailesi Karaman’da yaşamakta kendisi ise İstanbul’da yaşamaktadır. İstanbul Üniversitesi mezunudur. Birçok tiyatro, dizi ve reklam filmlerinde oynayan Kurretülayn Matur, ileride çok iyi bir oyuncu olmayı hedeflemiştir. Yemek yapmayı ve maceralı şeyler hobileri arasındadır. Kazanmak için 1 Dakika adlı yarışma programına katılmış ve yarışmayı kazanarak 16 bin tl ödül almıştır. 2012 tarihli Merhaba Hayat adlı dizide Dilek karakterini canlandırmıştır. 2014 tarihli Acun Medya’nın projesi Ütopya yarışmasında Ahmet Arda Sezen, Altar Gültekin, Çağdaş Tahsin Yıldız, Gamze Çetinkaya, İnci Satır, İnci Melek Bozkaya, Murat Rışvan, Özlem Sezgin, Semih Öztürk, Serkan Ercan, Tezcan Fenerciler, Tuğçe Aksoylu, Tuncay Kes, Türkan Gözcü ile yarışacak.

Ütopya Kurretülayn Matur kimdir

Yazarlar