Geri Dön
Uzmanpara Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Orta Doğu’da İsrail ile İran arasında yaşanan gerilimlerin ardından cuma günü rekor seviyelerden gerileyen altın fiyatları yeni haftada da oldukça hareketli bir seyir izliyor. Peki piyasalarda bugün son durum ne? İşte detaylar...

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Para ve emtia piyasalarında yönü ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimine ilişkin beklentiler, Orta Doğu’da İsrail ile İran arasında yaşanan gerilimler şekillendiriyor. Cuma günü ons altın ve gram altın fiyatı tarihi rekor seviyeleri test ettikten sonra gerilemişti. 

Haberin Devamı

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Cuma günü ons altın 2431 doları gördükten sonra gerileyerek haftayı 2343 dolardan kapattı.  2529 liraya kadar yükselerek rekor kıran gram altın fiyatı sonrasında gerileyerek haftayı 2438 liradan kapattı.  

ALTIN FİYATLARI DÜN YÜKSELDİ 

Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları yeniden yukarı yönlü seyretti. Ons altın 2387 dolara kadar yükselirken, gram altın 2488 lira seviyesini test etti. 

BUGÜN PİYASADA SON DURUM NE? 

Bugüne 2383 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda gerileyerek 2371 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 2363 dolar, en yüksek ise 2392 dolar seviyeleri test edildi. 

Haftanın ikinci işlem gününe 2483 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda gerileyerek 2476 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 2465 lira, en yüksek ise 2494 lira seviyeleri görüldü.