Cadde Vampirlerden ilk kare!

Vampirlerden ilk kare!

18.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Tanıtımlarıyla şimdiden merak uyandıran Türkiye’nin ilk vampir  dizisi ‘Yaşamayanlar’ın başrol  oyuncuları, ilk kez aynı karede buluştu.

Vampirlerden ilk kare

Başrollerini Kerem Bürsin,Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı, BluTV’nin sıra dışı projesi ‘Yaşamayanlar’, yeni tanıtımıyla heyecan yarattı. Çekimleri geçtiğimiz ay tamamlanan dizi, eylülde seyirciyle buluşacak. Yapımın yönetmenliğini, ‘Eve Dönüş: Sarıkamış 1915’ filmiyle birçok festivalden ödülle dönen Alphan Eşeli üstleniyor. Çarpıcı konusuyla çok konuşulacak ‘Yaşamayanlar’ın senaryosunu ise Şamil Yılmaz kaleme alıyor.

Haberin Devamı

164 yaşında genç bir vampir olan Mia (Elçin Sangu), akıl hocası Karmen’in (Selma Ergeç) önderliğinde, planını gerçekleştirmek için İstanbul’a gelir. Amacı, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi (Kerem Bürsin) öldürüp, yeniden insan olmaktır fakat bu, sandığı kadar kolay değildir. Karanlık geçmişine sırtını dönen kadim vampir Numel (Birkan Sokullu) ise ikiliye yardım eder. İşler gittikçe içinden çıkılmaz bir hale gelirken, insanlar ve vampirler büyük bir savaşa girer.

Yazarlar