Cadde Victoria's Secret mankenleri fotoşoplu çıktı!

Victoria's Secret mankenleri fotoşoplu çıktı!

24.07.2016 - 17:10 | Son Güncellenme:

Victoria's Secret eski çalışanı, mankenlerin çok zayıf olduğu için fotoğraflarında kadınsı görünmeleri için bilgisayar hileleri kullanıldığını itiraf etti.

Victorias Secret mankenleri fotoşoplu çıktı

Her yıl yılbaşı civarında yayınlanan defileleriyle adından söz ettiren Victoria's Secret markasının 'melek' denilen mankenleri hakkında bir iddia ortalığı karıştırdı. Çok zayıf olan mankenlerin fotoğraflarında kadınsı görünmelerini sağlayacak bilgisayar hileleri kullanılıyormuş.

Haberin Devamı

YUVARLAK KIVRIM EKLİYORLAR
VICTORIA's Secret markasının ismini gizleyen eski bir çalışanı, markanın ünlü melekleri hakkında açıklama yaptı. İddiaya göre Rosie Huntington-Whitely ve Alessandra Ambrosio başta olmak üzere meleklere çok miktarda Photoshop uygulanıyormuş. Kimi manken bilgisayar programı vasıtasıyla fotoğraflarında biraz daha zayıflatılırken çoğuna da daha kadınsı görünecek şekilde yuvarlak kıvrımlar ekleniyormuş.

MEĞER FAZLA ZAYIFMIŞ
'SARAH' takma adıyla açıklama yapan bilgisayar teknisyeni eski çalışan "Modeller sizin sandığınızdan daha zayıf. Bu yüzden fotoğraflarına rötuş uyguluyoruz. Bikini çekimlerinde genellikle göğüsleri kaldıran özel dolgulu sütyen giyseler de bilgisayarda göğüslerinin daha büyük görünmesini sağlarız. Göğüs kafesindeki kaburgaların görünmemesi için de kemiklere biraz et ekleriz" diye konuştu.