Cadde Yaşar Kemal Öykü Yarışması na başvuruda son günler

Yaşar Kemal Öykü Yarışması na başvuruda son günler

17.08.2016 - 12:59 | Son Güncellenme:

Bursa’nın merkez Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen "2016 Yılın Yazarı Yaşar Kemal Öykü Yarışması"na başvurular 26 Ağustos’ta sona erecek.

Yaşar Kemal Öykü Yarışması na başvuruda son günler

2016 yılını, Türkçeyi zenginleştiren, dilin tohumunu koruyan ve besleyen usta yazar Yaşar Kemal’e adayan Nilüfer Belediyesi, Yaşar Kemal’in edebiyata kazandırdığı birikimin etkisinde, yazmayı kendine uğraş edinenler için ’"2016 Yılın Yazarı Yaşar Kemal Öykü Yarışması’ düzenliyor. İnsana, topluma dair yeni bir bakış ve yorumla yazmaya yönelenlerin öykü çalışmalarını değerlendirmeyi amaçlayan yarışmanın seçici kurulunda Feyza Hepçilingirler, Semih Gümüş, Feridun Andaç, Nahit Kayabaşı ve Şafak Pala yer alıyor. Öykü yarışmasına başvurular 20 Haziran 2016 tarihinde başladı ve 26 Ağustos’a kadar devam edecek. Birincilik ödülünün 3 bin, ikincilik ödülünün 2 bin, üçüncülük ödülünün de bin lira olduğu yarışmada 3 kişiye de 750’şer TL mansiyon ödülü verilecek.

Haberin Devamı

Yarışmayla ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin Nilüfer Kütüphane’nin sosyal medya sayfası veya (0-224) 494 1954 numaralı telefondan alabilecekleri bildirildi. (DHA)