Cadde Yeliz Yeşilmen’in kızı ölümden döndü

Yeliz Yeşilmen’in kızı ölümden döndü

20.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeliz Yeşilmen’in Bodrum’da gittiği mekânda kızı Asya Tuana’nın boynuna kızgın yağ döküldü. Olaydan sonra görevlilerin kızını kendisine göstermediğini iddia eden oyuncu, dayak yediğini öne sürdü

Yeliz Yeşilmen’in kızı ölümden döndü

Yeliz Yeşilmen’in yedi yaşındaki kızı Asya Tuana, geçtiğimiz pazartesi günü kızgın yağla yandı. Müdavimi olduğu Bodrum Yalıkavak’taki Seval’in Yeri adlı mekâna giden oyuncunun çocuğuna bir garson yanlışlıkla kızgın yağ döktü. İlk başta kızına arı soktuğunu zanneden Yeşilmen Instagram sayfasında, “Arı soktuğunu zannedip hemen yanına koştum. Daha sonra kızımı bana göstermeyip, mutfağa kaçırıp, ‘Sadece tava’ dediler. Çocuğuma ne oldu diye çığlıklar atıp görmek istediğimde, üstüme beş kişi tabaklarla saldırdı. Bana saldırdıklarını tüm müşteriler gördü. Bir anne olarak yediğim küfürün ve hakaretin hadi hesabı yok. Üstüne birde tekmelendim. Olaydan sonra polisi aradım. Ekipler görevlilerin ifadelerini almışlar” dedi.

Haberin Devamı

‘Polisi arayan biziz’

Mekâna dava açacağını belirten Yeşilmen, “Tepsi kullanmadan ellerinde tavalarla milletin içinde geziyorlar. Ortada koşan çocuklar olsaydı yağlı tavadan ve kafalarına yağ aksaydı daha dehşet olurdu. Üzerinden altı gün geçti, telafi etmelerini bekledim ama aramadılar. Bunun hesabını hukuk yoluyla soracağım. Yetkililere sesleniyorum mekânın ruhsatı ve aynı zamanda iş güvenliği yok. Bunlar sigortasız az işçi çalıştırıp iş güvenliği sağlamıyorlar” şeklinde konuştu. Kendisine telefonda ulaştığımız mekanın sahibi Seval ise, “Olay onun dediği gibi olmadı. Hatta polisi arayan biziz. Görgü tanıkları gidip, ifadelerini verdi. Avukatımız açıklama yapacak” dedi.