Cadde Yeni yüzler görmek istiyoruz!

Yeni yüzler görmek istiyoruz!

28.11.2016 - 09:05 | Son Güncellenme:

Safiye Soyman, Faik Öztürk ile barışmalarına” şükürler olsun” diyerek Los Angeles ve New York konserleri için  Amerika’ya gideceğini ve yeni yıl öncesine kadar Türkiye’de olamayacağını belirtti.

Yeni yüzler görmek istiyoruz

Derya Bozovalı’nın oğlu Can’ın doğum günü yemeğine Banu Zorlu ve Gül Arti ile birlikte katılan Safiye Soyman, Faik Öztürk ile barışmalarına” şükürler olsun” diyerek Los Angeles ve New York konserleri için Amerika’ya gideceğini ve yeni yıl öncesine kadar Türkiye’de olamayacağını belirtti.

Haberin Devamı

16 Aralık tarihinde Los Angeles konserinden sonra dört konser için New York’ta olacağını belirterek Amerika’daki konser sayısının her an artabileceğini farklı konser etkinlikleri için görüşmelerin devam ettiğini iletti. Yılbaşında Türkiye’de olmak istediğini belirten Soyman, “Yeni yıl da Bakü’de de sevenleriyle buluşacağını ifade ederek bu yıl ve önümüzdeki yıl yurtdışı konserlerine ağırlık vereceğim" dedi. Kendisinin reyting makinası olarak adlandırıldığını söyleyen Soyman, "Yeni yılda reytinglerde yeni yüzler görmek istiyoruz" diyerek Banu Zorlu ile ortak projeler için çalıştılarını ve ortak çalışma yapabileceklerini söyledi.