Cadde Yeşilçam filmi gibi kutlama

Yeşilçam filmi gibi kutlama

23.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yaş gününü konserde kutlayan Emel Sayın, dostlarıyla nostalji yolculuğu yaptı. ‘Mavi Boncuk’ şarkısı eşliğinde pastasını üfleyen sanatçı ‘Feride’ filmindeki partneri Engin Çağlar’la sahnede buluştu

Yeşilçam filmi gibi kutlama

Emel Sayın 70’inci yaşını Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde kutladı. ‘Mavi Boncuk’ şarkısı eşliğinde pastasının mumlarını üfleyen Sayın, “Tek dileğim, 30 yıl sonra yine sahnede sizlerle doğum günümü kutlamak. Bir tek ben yaşlanmıyorum ” dedi.

Sanatçı, “Öyle güzel günler yaşıyorum ki... Kız kardeşimin yadigarı Nergis’imin kızı Zeynep’imiz doğdu. Turnemiz başlıyor ve yeni albüme başladık” sözleriyle mutluluğunu ifade etti. Çiğdem Tunç ve Burçin Orhon’un da aralarında olduğu Muhabbet Müzikali’nin dansçıları 30 yıl sonra Sayın için sahnedeydi.

Sahneye çıkan sürpriz isimlerden biri de Emel Sayın’ın beş sinema filminde başrolü paylaştığı Engin Çağlar’dı. Yeşilçam filmlerindeki kavuşma sahnesini canlandıran ikili ‘Feride’ adlı şarkıyı birlikte seslendirdi. Çağlar “Aslında bütün şarkılarını benim için söylerdi” diyerek Sayın’ı güldürdü.

Yeşilçam filmi gibi kutlama


Emel Sayın Engin Çağlar‘ı “Kusursuz bir beyefendidir” sözleriyle övdü.

Yeşilçam filmi gibi kutlama


Sayın, ‘Şimdi Uzaklardasın’ şarkısını birlikte seslendirdiği Erol Evgin’le sahnede dans etti.