Cadde Yetenek Sizsiniz yeni bölümde heyecan dorukta!

Yetenek Sizsiniz yeni bölümde heyecan dorukta!

20.02.2015 - 10:35 | Son Güncellenme:

TV8 ekranının en heyecanlı yarışmalarından Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bu hafta 2. Tur elemeleri devam ediyor. Yarışmacılar en iyi performansları ile bir üst dura geçmek için savaşıyorlar. Yetenek Sizsiniz bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Heyecan dorukta..

Yetenek Sizsiniz yeni bölümde heyecan dorukta

Bu hafta Yetenek Sizsiniz Türkiye’de Özgü Namal’ı hem güldüren hem ağlatan yarışmacı ile izleyiciler de duygusal anlar yaşayacak. Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Murat Boz ve Özgü Namal’ın jüriliğini, Alp Kırşan’ın sunuculuğunu yaptığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” birbirinden iddialı yarışmacılar ve muhteşem performanslar ile Cuma akşamı karşınızda olacak!

Haberin Devamı

Yetenek Sizsiniz Türkiye’de 2. Tur heyecanı devam ediyor. Stüdyodaki izleyicilerin oylaması ile yarı finale kalma şansını yakalayacak olan yarışmacılar, en iyi performanslarını sergilemeye çalışırken, en yüksek oyu alabilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Geçen hafta yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye’de; Antalya Extreme grubu 2. Tur için hazırladığı performansla seyirciden %87 oy almayı başardı. Dansları jüri tarafından çok beğenilen Can ve Emir de geceye damgasını vuran bir dans gösterisi yaptı.

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” Cuma akşamı TV8’de!