Cadde Yılanların Öcü 17. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yılanların Öcü 17. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

30.12.2014 - 13:26 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranlarında yayınlanan Yılanların Öcü seyircisine kötü haber. Sevilen dizi bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Peki Yılanların Öcü 17. Bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte diziden son bilgiler..

Yılanların Öcü 17. Bölüm ne zaman yayınlanacak

Yılanların Öcü bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Yılbaşı dolayısıyla yeni bölümü yayınlanmayan dizinin 17. Bölümü gelecek hafta kendi gününde ekrana gelecek. İşte son yayınlanan bölümden ayrıntılar:

Haberin Devamı

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, 16. bölümüyle Show TV’de izleyicileriyle buluştu.

“Yılanların Öcü”nün 16. bölümünde; Fatma, Kamuran’ın çirkin saldırısının ardından ne yapacağını bilmez bir haldedir. Bayram ile evlenip mutlu olmak, içine düştüğü tüm bu kötülüklerden kurtulmak için uğraşırken, Kamuran Fatma’yı karşısına alır ve onunla evlenmek istediğini söyler. Fatma, Kamuran’ın bu teklifi karşısında çaresiz kalmıştır. Bir yanda kardeşi Ömer’in hayatı, diğer yanda Bayram’a olan aşkı söz konusudur. Fatma, sevdiklerini ve kendini bu durumdan kurtarmak için hangi yolu seçecektir? Şerife’nin yaptığı sinsi planlar ve konakta henüz duyulmamış olan bu durum bütün dengeleri değiştirecek midir?

Haberin Devamı

YILANLARIN ÖCÜ SON BÖLÜM İZLE

Oyuncu Kadrosu:

Cemal Toktaş-Kara Bayram
Hande Soral-Fatma
Rüçhan Çalışkur-Irazca
Nail Kırmızıgül-Kamuran
Ahmet Varlı-Haceli
Mehmet Atay-Hüsnü
Şebnem Dilligil-Mamure
Servet Pandur-Remziye
Hande Kaptan-Şerife
Nalan Örgüt-Hikmet Hanım
Burak Can-Ömer