Cadde Yıldırım barışma!

Yıldırım barışma!

14.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hafta içinde birbirlerini mahkemeye veren Seda Sayan ve Yeşim Salkım barıştı! Sayan’ı telefonla aradığını söyleyen Salkım, “O da altta kalmadı ve gönlümü aldı” dedi

Yıldırım barışma

Yeşim Salkım, önceki gün eski eşi Hakan Eratik ve kızı Ada’yla İstinye Park’ta görüntülendi. Önce yemek yiyen sonra da alışveriş yapan ailenin keyfi yerindeydi. Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan’ın, programına kavgalı olduğu Gülben Ergen’i çıkarmasına sinirlenen Salkım, Instagram’dan yayınladığı video’da ateş püskürmüştü. Sayan ise şarkıcı hakkında iki ay uzaklaştırma kararı çıkartmıştı. Mahkemelik olan ikiliden Salkım, barıştıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Sayan’ı telefonla aradığını söyleyen Salkım şunları anlattı: “Sanat camiasında böyle tartışmalar ve kavgalar yaşanıyor ama önemli olan erdemli davranabilmek. Kendisine ‘Herkese ablalık yaptın ama bir bana yapmadın’ dedim. O da altta kalmadı ve gönlümü aldı.” Uzaklaştıma kararını sosyal medyadan duyurup, kişisel bilgilerini paylaşan Sayan’ı mahkemeye veren Salkım, “Her şeyi tatlıya bağladık ve suç duyurumu geri çektim” şeklinde konuştu.

Yazarlar