Cadde Yılın 'en'leri seçildi

Yılın 'en'leri seçildi

17.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

GQ Türkiye Men of the Years ödül töreni, ünlü akınına uğradı. Yılın erkekleri ödüllerini alırken, geceye katılan kadınlar ise şıklıklarıyla göz doldurdu

Yılın enleri seçildi

Bu yıl beşinci kez düzenlenen GQ Türkiye Men of the Years ödül töreni, önceki akşam Volkswagen Arena’da yapıldı. Simge Fıstıkoğlu ve Cem Yılmaz’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede, Kıvanç Tatlıtuğ ‘En İyi Aktör’, Gökhan Özoğuz ‘En Sevilen TV Karakteri’, Barış Arduç ‘Yılın Konuşulan Adamı’, Mert Alaş, ‘Yılın Uluslararası Starı’, Ozan Açıktan ise ‘Yılın Yönetmeni’ seçildi.

‘Yılın Kadını’ seçilen Cansu Dere’ye, ödülünü Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen verdi.
Geceye katılamadığı için çektiği videoyla misafirlere seslenen Mert Alaş’ın ödülünü ise Çağatay Ulusoy teslim aldı.

Haberin Devamı

Yılın enleri seçildi

2016’YA DAMGA VURAN ERKEKLER

GQ Türkiye, 2016’da başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ödüllendirdi. Beşinci kez düzenlenen tören renkli görüntülere sahne oldu.

Dünya çapında 21 yıldır sürdürülen ‘Men of the Year’ organizasyonunun Türkiye ayağı, önceki akşam Volkswagen Arena’da gerçekleşti. Clear sponsorluğundaki etkinliğin sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu ve Cem Yılmaz üstlendi. Geçtiğimiz yılın ‘GQ Men of the Year’ı olan Yılmaz, esprileriyle konukları kahkahaya boğdu. Ödül töreninin ardından Athena canlı konser verirken, after party’de Can Hatipoğlu ve Erkan Yavaş şarkılarıyla davetlileri eğlendirdi.

Geceye tek başına katılan Yılmaz Erdoğan, “Aslında kıyafetim siyah olacaktı ama renkli giyinmek istedim. Umarım kimse beni yadırgamaz” şeklinde konuştu. Tiyatroya ağırlık verdiğini belirten sanatçı, tek kişilik oyunuyla sahnelere dönmekten mutlu olduğunu anlattı.

Haberin Devamı

O ismi duyunca kaçtı

Birce Akalay, muhabirlerin “2016 nasıl geçti?” sorusuna “Ülke olarak zordu. Şahsi anlamda zor geçtiğini düşünmüyorum” yanıtını verdi. Oyuncu, eski eşi Sarp Levendoğlu’yla anılan Derya Şensoy’la ilgili soruları ise geçiştirdi.

Hande Subaşı, ödül törenine iki aydır aşk yaşadığı Altuğ Leblebici ile katıldı. Şık giyim tarzlarıyla dikkat çeken ikili, el ele kamera karşısına geçti. Oyuncu, “Altuğ benden daha zevkli, giyim konusunda ondan yardım alıyorum” dedi.

YILMAZ’IN AŞK ÜÇGENİ

Organizasyonun en ilginç olayı ise Cem Yılmaz’ın boşandığı eşi Ahu Yağtu ve eski sevgilileri Cansu Dere ve Ayşe Hatun Önal’la pişti olmasıydı.

Yılın enleri seçildi

Ödül törenine katılan Yağtu, Dere ve Önal, gece boyunca birbirlerini görmezlikten geldi. Törenden sonra düzenlenen partiden ilk ayrılan Dere olurken, ardından Önal ve Yağtu mekanı terk etti.

Yılın enleri seçildi