Cadde Yılmaz Erdoğan'dan Türkan Şoray'a iltifat

Yılmaz Erdoğan'dan Türkan Şoray'a iltifat

01.05.2016 - 12:48 | Son Güncellenme:

27. Ankara Film Festivali’nin açılışında Türkan Şoray’ın elinden Kitle İletişim Özel Ödülü alan Yılmaz Erdoğan, sanatçıya iltifat etti: Bugün sinema yapabiliyorsak bu bir çift göz sayesindedir.

Yılmaz Erdoğandan Türkan Şoraya iltifat

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı'nın düzenlediği 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'nin açılışı, önceki gün yapıldı. MEB Şura Salonu'nda gerçekleşen törenin sunuculuğunu Ceyda Düvenci üstlendi. Geceye; Türkan Şoray ve Yılmaz Erdoğan gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

'ÇOK KARIŞTIM'
Açılışta, festival bünyesinde her yıl verilen Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı Özel Ödülleri de sahiplerini buldu. Aziz Nesin Emek Ödülü, sinemaya katkıları dolayısıyla yönetmen Tomris Giritlioğlu'na verildi. Kitle İletişim Özel Ödülü ise, toplumsal iletişime katkıları nedeniyle Beşiktaş Kültür Merkezi'ne (BKM) verildi. Ödülü, BKM adına Yılmaz Erdoğan, Türkan Şoray'ın elinden aldı. Erdoğan, yaptığı teşekkür konuşması sırasında Şoray'a iltifat yağdırdı: "Ben çok karıştım. Bugün sinema yapıyorsak gerçekten bu bir çift göz sayesindedir. Ödülü Türkan Şoray'dan almak benim için büyük şereftir."