Cadde Zeki Müren hayat buldu

Zeki Müren hayat buldu

29.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Harbiye  Açıkhava  sahnesinde özel  bir konsere imza  atan Selami Şahin,  Zeki Müren’i  hologram yansıtma  yöntemiyle  sahnesinde  ağırladı

Zeki Müren hayat buldu

Selami Şahin, 50’nci sanat yılı için özel olarak düzenlediği konser serisinin ikinci büyük etkinliğini önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi. Görsel bir şov eşliğinde üç saat süren konserde Şahin’e 38 kişilik orkestranın yanı sıra 130 kişilik dev bir ekip eşlik etti. Sanatçının büyük oğlu Lider Şahin babasına sahnede vokal yaparken, küçük oğlu Emirhan Şahin ve kızı İrem Şahin teknik ekipte görev aldı.

Gecede Emre Altuğ’la ‘Sensiz Olmuyor’, Ahmet Selçuk İlkan’la ‘Gözler Kalbin Aynasıdır’ adlı şarkılarda düet yapan Şahin; gecenin sürprizi olarak Zeki Müren’i hologram yansıtma yöntemiyle sahnesinde ağırladı. Şarkıcı, Zeki Müren’le birlikte ‘Gitme Sana Muhtacım’ adlı şarkıyı seslendirdi. Konseri izlemeye gelenler arasında Linet, Pelin Öztekin ve Zeynep Mansur gibi ünlü isimler de vardı.

Haberin Devamı

‘İrem’i sormazsanız konuşurum’

Selami Şahin’in eşi Didem Şahin, muhabirlere “Eğer İrem’i sormazsanız röportaj yaparım” sözleriyle şart koştu. Selami - Didem Şahin çiftinin büyük oğlu Lider Şahin, yaklaşık üç aydır İrem Derici’yle aşk yaşıyor.