Cadde Zeytin Sanat’ın melekleri

Zeytin Sanat’ın melekleri

08.09.2016 - 09:21 | Son Güncellenme:

İzmir’de müzik organizasyonu konusunda önde gelen kurumlardan olan ve 15’nci çalışma yılını kutlayan Zeytin Sanat Organizasyon bünyesindeki "Angels and Sound of Paradise" ilgi görüyor.

Zeytin Sanat’ın melekleri

Müzikalitelerinin yanısıra güzellikleriyle de dikkat çeken 5 kadın müzisyenden oluşan "Angels and Sound of Paradise", bir yıldan bu yana özel gün ve gecelerin aranan gruplarından biri oldu. Klasik quartedi arp ile birleştiren "Angels and Sound of Paradise" çaldığı klasik eserler, napoliten, çigan ezgiler ve alternatif dünya müzikleriyle dinleyenlere müziğin 7 rengini sunuyor. Nikah ve açılış kokteyllerinin yanısıra özel galaların arananı olmaya aday Angels ekibi, müzikleri kadar sempatiklikleri ile de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Aegean Band grubunda da yer alan kemancılar Gülay Sarbay Dokuz Eylül Üniversitesi, Çisil Özyaman ise Ege Üniversitesi konservatuvarı Müzik Bölümü mezunu. Flüt sanatçısı Seda Minareci Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı mezunu, özel müzik merkezlerinde müzik eğitmenliğini de sürdürüyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü’nde eğitimini sürdüren ekibin genç yeteneği çellist Gülşah Fidan ve Türkiye’deki tüm senfoni orkestralarında verdiği başarılı konserlerle tanınan arpist Gizem Aksoy Zeytin Sanat Organizasyon bünyesinde kurulan Sound of Paradise & Angels projesinin diğer sanatçıları. Kısa sürede İzmirliler’in takdir ve beğenisini kazanan Zeytin Sanat melekleri gördükleri ilgi üzerine, çellist Roza Akıncı, flüt sanatçısı İrem Bozkaya’nın da katılımıyla daha geniş bir kadroyla çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

Yazarlar