R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Işıkların uyumu daha önce gösterdiğimiz çabalardan olumlu sonuçlar ve kazançlar elde edebileceğimizi gösteriyor. Tembellik etmemeliyiz. Yine de şartlar daha şanslı olduğumuzu gösteriyor. İletişimde, zekamızı kullanma ve teknik, sosyal konulara odaklanma yönünde son derece akıcı koşullar bulabiliriz. Ancak bugün akılcı konular desteklenirken, aradığımız duygusal yakınlığı bulmakta bir ölçüde eksiklik hissedebiliriz. Hemen öğleden sonraki saatleri daha aktif değerlendirmeye bakalım. Bu saatlerde yan yana gelen Ay ve Jüpiter fırsatlardan, yabancılardan ve yeni fikirlerden yararlanabileceğimizi anlatıyor. Ay, saat 15.32’den sonra boşluğa gireceği için öğle sonrası biraz daha yönsüz kalabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkileriniz kontrol etmeye çalışmalısınız. Ani çıkışlarınız tartışmalara yol açabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Akşam daha akıcı koşullar söz konusu. Özgür hissedebilirsiniz.

BOĞA: İş hayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Akşam yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.  

İKİZLER: Yeni ufuklara açılmak için hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Sevdiklerinizle yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluğunuz artabilir. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için düzenleyebilirsiniz. 

YENGEÇ: Kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Parasal yenilenmeye gidebilirsiniz. Eksiklikleri tamamlamak için çabalayabilirsiniz.

ASLAN: İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabah saatlerinde daha çatışmaya açık koşullar söz konusu. Kendinizi daha iyi ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Akşam planlarda değişiklikler olabilir. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Detaylar içinde çalışmak sizi yorabilir. Akşam daha akıcı koşullar söz konusu.

TERAZİ: Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sizi geren ve endişelendiren kişilerden uzak durmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk gündeminizi etkileyebilir. Güzel şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Akşam farklı konular dikkat çekebilir. 

AKREP: Sabah evde yaşanabilecek kazalara dikkat etmenizde fayda var. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. Ailevi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak konulardan uzak durmaya özen gösterin. Akşam birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu...

Haberin Devamı

YAY: Çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluk meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmadan kaynaklı sorunları fazla büyütmemenizde fayda var. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Akşam kararsız kaldığınız durumlar olabilir. 

OĞLAK: Yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz alanları düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı çalışmaları organize etmek size süre kazandırabilir. Destekler sizi rahatlatacaktır. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

KOVA: Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Harcama yapmak için uygun bir günde değilsiniz. 

BALIK: Gizli kalmış nedenlerden dolayı keyfiniz kaçabilir. Çevrenizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Küçük tartışmalar meydana gelebilir. Bilemediğiniz konuların sizi hapsettiğini hissedebilirsiniz. İç dünyanıza dönebilirsiniz. Kabullenme içine girebilirsiniz. Akşam akıcı koşullar söz konusu.