R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Artık sonbahar başladı. Bugün Ay, saat 15.37’ye kadar boşlukta ilerliyor. Dolayısı ile günün ilk yarısında aceleci davransak ta, olayları belirli bir sonuca bağlamakta zorluk çekebiliriz. Bu saatlerde gereksiz tartışmalardan uzak duralım. Saat 15.37’den sonra toprağa, kazançlara ve birikimlerimize yönelik işlere daha iyi odaklanabiliriz. Bugün aşkta ve yakın ilişkilerde ani durumlar, uyanışlar ya da kopmalar gündeme gelebilir. Güven beklentimiz aniden sarsılabilir. Bu nedenle ilişkilerimizde ve parasal konularda daha esnek davranmamız yararlı olabilir. Aynı zamanda aşk hayatımızı harekete geçiren sürprizler de söz konusu. İlginç ve yaratıcı olabilecek işlere zaman ayırabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah planlarınızda değişiklikler olabilir.Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için çaba sarf edebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlerleyen saatlerde daha bireysel aktiviteler yapmak sizi mutlu edebilir. İkili ilişkiler önem kazanacaktır.

BOĞA: Sabah saatlerinde yoğun ve hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Kontrolünüzü kaybedip yanlış kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde ikili ilişkiler önem kazanabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı.

İKİZLER: Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Farkındalık içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizin olgunlaşması için kendinize zaman vermelisiniz. Akşam daha hareketli geçirmek isteyebilirsiniz. 

YENGEÇ: İş hayatınız ön plana çıkabilir. Yöneticilerinizle aranızı iyi tutmak isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için karar aşamasında olabilirsiniz. Bazı konularda acele hareket etmemenizde fayda var. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Akşam daha akıcı enerjiler söz konusu. İşlerinizi tamamlayabilirsiniz.

ASLAN: Kendinizle ilgili yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı bakış açısıyla bakmak size iyi gelecektir. Bazı konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. Sorumlu olduğunuz konuların tamamlanması için kararlar vermeniz gerekebilir. İlişkilerinizin önem kazandığı bir gündesiniz. Akıcı koşullar var.

Haberin Devamı

BAŞAK: Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda krizler oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Öğle saatlerinde çabalamanız gerekebilir. İşlerinizi olgunlaştırmak isteyeceksiniz. Parasal yenilenmeye gidebilirsiniz. Geçmişte kalan ilişkileriniz gündeme gelebilir.

TERAZİ: İlişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdaki kişilerle lan iletişiminizde daha önce fark etmediğiniz konular gün yüzüne çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde acele kararlar almamaya özen gösterin. İşlerinizi tamamlamak için çabalayabilirsiniz. Akşam farklı ortamlarda bulunabilirsiniz.

AKREP: Sabah çalışma ortamızda bazı değişiklikler olabilir. Sizi sıkıntıya düşürmesine izin vermemelisiniz. İş arkadaşlarınızla organize olmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamak için ilişkiler önem kazanabilir. Yeni incelemelere gidebilirsiniz. Akışta kalın. Akşam yeni planlar yapabilirsiniz. 

Haberin Devamı

YAY: İlişkilerinizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanma isteyebilirsiniz. Bugün enerjiniz yüksek. Keyif aldığınız konulara yönelmek size iyi gelecektir. Sevdiklerinize zaman ayırın. Akşam alternatif planlar olacaktır. Kendinizi akışa bırakın.

OĞLAK: Aile içinde geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendinizi bu olaylar içinde fazla tutmamaya özen gösterin. Tamamlamak zorunda olduğunuz işlerinize yönlenmeniz sizi daha rahat hissettirebilir. İlişkilerinizdeki tutumunuz önem kazanacaktır. Güven aradığınız yerlere gitmek isteyebilirsiniz. 

KOVA: Sabah iç sıkıntısı ilerleyen zamanlarda yoğun iş temposuna dönüşebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yazışma ve konuşmaların olduğu bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı problemleri büyütmemeyin. Çevreniz gündeminizi meşgul edebilir. Akşam yaşayacağınız değişikliklerden etkilenebilirsiniz. 

BALIK: Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Kaynaklarınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha fazla kullanacağınız alanlara yönelmek daha iyi görünebilir. Acele karar vermeyin. İşlerinizde destek alıyorsunuz.