R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yengeç burcunda ilerleyen Ay, kendi ihtiyaçlarımıza ve duygularımıza daha fazla zaman ayırabileceğimizi anlatmakta. Kişisel alanda arınmak, temizlenmek ve paylaşımlarda bulunmak için uygun koşullar var. Yeni bir işe girişmemek daha uygun olacak. Böyle zamanlarda aceleci davranmamalıyız. Ay’ın çok fazla açı yapmadığını görüyoruz. Aynı zamanda kapanma sürecine girdi. Böyle zamanlarda isteklerimizi doğru hedeflere yöneltmekte zorluk çekebiliriz. Daha avare ya da başıboş olabileceğimiz bir gündeyiz. Gündelik işlere yönelmek ya da eksik şeyleri tamamlamak daha doğru olacak.

Haberin Devamı

KOÇ: Ailevi ya da eve ait işler ön plana çıkabilir. Ufak kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde ilerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek işlerinizi yönlendirebilirsiniz.

BOĞA: Çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. Eğitim konularıyla ilgili işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İç uyumunuzu korumak size fayda sağlayacaktır.

İKİZLER: Maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde önünüze çıkan engelleri daha rahat şekilde aşabileceksiniz. Yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz. İlerleme sağlayacağınız konulara yönlenerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

YENGEÇ: Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz dönem içindesiniz. Önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde ilişkilerinizde uyumlu olabilirsiniz. Şanslı olduğunuz bir gündesiniz, iyi değerlendirmeye bakın. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Akışta kalın.

ASLAN: Bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayları yönlendirebilirsiniz. Öğle saatleri daha sakin geçebilir. Akıcı enerjiler söz konusu. İkili ilişkilerinizde kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Kulağınıza yeni dedikodular gelebilir. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Gün içinde keyif aldığınız insanlarla birlikte olmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebileceksiniz. Kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal alanlar daha fazla ilginizi çekebilir. Keyif aldığınız insanlarla olmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebileceksiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

AKREP: Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz enerjik bir gündesiniz. Olaylarda daha fazlasını öğrenmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akademik alanlar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi ailevi konularla uğraşırken bulabilirsiniz. 

YAY: Endişe duyduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmakta fayda var. Gün içinde duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Öğle saatlerinde iç uyumunuzun daha fazla olduğu zamanlar olacak. Doğru ve dikkatli karar almanız gerekebilir.

Haberin Devamı

OĞLAK: İkili ilişkilerinizde dengede olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular hassasiyet içerebilir. Sizi uğraştıran koşulların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öğlen saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Doğru kararlar, işlerinizi rahatlatabilir. Ailenizle ilgilenebilirsiniz.

KOVA: İşe ait sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konular gündeme gelebilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Planınızı yaparsanız, gününüzü daha iyi organize edebilirsiniz. Öğle saatlerinde ailenizle ilgilenebilirsiniz. İç uyumunuzu korumaya çalışın.

BALIK: Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularınız gündeme gelebilir.