R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İlişkilerimizde daha akılcı ve ılımlı bir hava geliştirmeliyiz. Akrep burcunda ilerleyen Ay, yoğun duygusal karşılaşmalara ve yüksek beklentilere işaret etmekte. Ancak öğle saatlerinde sabırsızlık, kıskançlık ya da tahammülsüzlüğün neden olabileceği aksiliklere dikkat etmeliyiz. Aşkta ve ilişkilerde abartılar ya da zorlamalar yıpratıcı olabilir. Bugün değiştirmemiz, yenilememiz gereken konular var. Evde ya da eve yönelik konularda daha makul ve dengeli kalmaya bakalım. Akşam saatlerinde ışıkların uyumu daha olumlu sonuçlar ve destek getirecek. Yaratıcı konulara ve keyif veren uğraşlara daha çok yönelebiliriz. Israf da ortaya çıkabilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Parasal konularda değişikliğe gideceğiniz zamanlar var. Endişe yaratan durumların üzerinde çalışarak daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi yorabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 

BOĞA: İlişkilerinizde bazı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Paylaşımlarınızda derinlik arayabilirsiniz. Eksikleri kapatmak ve daha iyi hale getirmek için işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. 

İKİZLER: Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda bitişler olabilir. Duygusal yönden yoğun paylaşımlar içine girebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili alanlara dikkat etmelisiniz. Sizi yoran konulardan uzak durun. 

YENGEÇ: Uğraştığınız konularda kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde eksikliklerinizi tamamlamak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Keyif alacağınız harcamalarda yapabilirsiniz. Aşk hayatınız canlanabilir. Duygusal paylaşımlar içinde olacağınız zamanlar var. 

ASLAN: Ev hayatınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi güven arayışına itebilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Babanızı ihmal etmeyin. Duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ilgilendiğiniz konuları daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. 

Haberin Devamı

BAŞAK: İletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Sıkışıklıklar moralinizi bozmasın.

TERAZİ: Çalışma hayatınızda yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. İşlerinizde bitişler yaşayabilişiniz. Maddi kaynaklarınızda düzenlemelere gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki sıkışıklıklar sizi tekrar organize etmeye itebilir. Sevdiklerinizle paylaşımlarda buluşmak isteyebilirsiniz. 

AKREP: Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Bazı konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. 

Haberin Devamı

YAY: İşlerinizde, bilemediğiniz nedenlerden dolayı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlar gündeme gelebilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğle saatlerinde daha fazla içe dönebilir, duygusal yoğunluk içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda eksiklikleri tamamlamak isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Gelecek beklentilerinizin üzerinde zaman harcayabilirsiniz. İşlerinizde bitişler yaşanabilir. Üzerinde çalıştığınız konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Duygularınızın sizi yönlendirdiğini düşüneceğiniz zamanlar olabilir. 

KOVA: İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili bitişler olabilir. Hedefleriniz için hızlı ilerlemek isteyeceğiniz zamanlar var. Sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bürokratik engellerle uğraşabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Duygusal paylaşım içinde olacağınız birilerini arayabilirsiniz. 

BALIK: Yabancılarla ilgili konularda bitişler olabilir. Yeni ufuklara açılma isteği içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işler ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla yolculuklar planlayabilirsiniz. Öğle kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz.