R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Esnek olalım ve yeni koşullara kulak verelim. Havada değişiklik arzusu var. Merkür-Jüpiter uyumu fikirlerimizi aktarmak yönünde şanslı olduğumuzu, öğrenmek ve paylaşmak yönünde kendimizi geliştirebileceğimizi anlatıyor. Değişken koşulların getirdiği karmaşaya dikkat. Özellikle iş konularında hayalci olunmamalı. Esinlenmeye açığız ve yaratıcı alanda çok şey yapabiliriz. Koşullar değişirken duygularımıza dönmemiz yararlı olabilir.

KOÇ: Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşamanız söz konusu olabilir. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gizemli konular hayallere sürükleyebilir. Olaylardan kaynaklı kabullenme içine girebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlerleyen zamanlarda iç uyumunuzu dengeleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Bugün sosyal konular sıklıkla gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Gelecek hayalleriniz üzerinde daha fazla yoğunlaşabilirsiniz . İş hayatınızda alacağınız destekler beklentilerinizi karşılayabilir. İlerleyen saatlerde akıcı temalar söz konusu. Ailenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

İKİZLER: İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konular üzerine kafa yorabileceğiniz bir gündesiniz. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için vizyonunuzu geniş tutmanız faydalı olabilir. Annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlerleyen zamanlarda doğru kararlar alabilirsiniz. İçsel uyumunuz rahat etmenizi sağlayacaktır.

YENGEÇ: Sabah saatlerinde yaratıcılığınız artabilir. Gün boyu yeni ufuklara açılmak için hayaller içine dalabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyacağınız ve araştıracağınız bir gündesiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra koşullar daha rahat hale gelecektir, iç uyumunuzu daha rahat dengeleyebilirsiniz.

ASLAN: Bugün endişe duyduğunuz konular biraz keyfinizi kaçırabilir. Finansal konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal yönden sizi bağlayan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra daha akıcı temalar söz konusu. Karar vermek için uygun zamanlar var.

Haberin Devamı

BAŞAK: Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde hayallere kapılabilir, karşınızdaki kişiyi idealize edebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir. Günün ilerleyen saatlerinde iç uyumunuzu yakalamak çok daha kolay olacaktır.

TERAZİ: Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olmanız sizin için yararlı olabilir. Gün içinde yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Öğleden sonraki zamanlarda kendinizi rahatlamış ve uyum içinde hissedebilirsiniz.

AKREP: Kendinizi ifade edebilmek adına başkalarıyla bir araya gelebilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak isterken, yanlış bir imaj çizmemeye dikkat edin. Keyif aldığınız şeyler için harcamalarda biraz aşırıya kaçabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir . Öğleden sonra işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz..

Haberin Devamı

YAY: Ailevi konularda yoğun bir iletişim temposunun söz konusu olabileceği bir gündesiniz . Geçmişle ilgili konular açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi çok daha iyi hissedebilir, başladığınız işlerde başarılı olabilirsiniz.

OĞLAK: Fikirlerinizi yaymak için çevrenizdekilerle iletişim halinde olmak isteyebilirsiniz. Sabah biraz daha hayal kurmaya yatkınsınız . Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar var. İlerleyen saatlerde daha doğru kararlar alabilirsiniz. Ailenizle ilgili olaylar gündeminize gelebilir.

KOVA: Maddi kaynaklarınızla ilgili harekete geçmek, aksiyon almak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Gün boyunca başkalarıyla daha fazla paylaşım içinde olabilirsiniz. Gün içinde yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi uyum içinde hissedebilirsiniz. İlerlemenizi sağlayacak akıcı temalar söz konusu.

BALIK: Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için yeni hedefler koyabilirsiniz. Işıltılı hayallerinizin içinde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Karar almak için öğleden sonrayı beklemeniz daha iyi olacaktır.