R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Oğlak burcunda ilerleyen Ay, önceliklerimizi iyi belirlememiz gerektiğini anlatıyor. Yönetsel işler, mesleki konular, daha somut düşünmeyi gerektiren konularda dalgalanmalar var. Ev ve ailemize yönelik işlerimizde fazladan sorumluluklarla karşılaşabiliriz. Ancak Ay büyürken, yeni hedefler inşa etmek mümkün. Duygusal beklentilerimizi abartmamalıyız. Sabah görüşmeler, haberleşmeler hızlı olabilir. Geç saatlerde daha becerikli olabileceğimiz fırsatlar var. Eksik kalan şeyleri toparlayarak yarın için hazırlıklı davranmak çok şey kazandırabilir.

Haberin Devamı

KOÇ: İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak sizin için önemli olabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz işlerde bürokrasiyle uğraşabilirsiniz. Annenizi ihmal etmeyin.

BOĞA: Kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar var. Ev hayatınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir.

İKİZLER: Gün içinde kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı işlerinize daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuların gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgili yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gün içinde bu durum sizin yorulmanıza neden olabilir.

ASLAN: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza ciddi yaklaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerilmeler olabilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

BAŞAK: Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Daha ciddi gördüğünüz konularda kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz.

TERAZİ: Ailevi konularla ilgili yorucu koşullar oluşabilir. Geçmişe yönelik durumların arasında kalabilirsiniz. Zaman zaman güven aradığınız yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ev ile ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir.

Haberin Devamı

AKREP: Hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişim trafiğinden kaynaklanan aksaklıklara dikkat etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanızda fayda var. Ev hayatınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

YAY: Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. Çalışma hayatınızda işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz.

OĞLAK: Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıç yapmak için sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Bedeninizi ilgilendiren konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili yorucu koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

KOVA: Gün içinde ailenizle ilgili bilemediğiniz olaylar yorucu hale gelebilir. Ev hayatınızla ilgili konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda uğraştığınız işlere daha ciddi bakış açısıyla bakmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

BALIK: Sosyal konularınız gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız konulara bakış açınız ciddileşebilir. Ailenizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.