R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Boğa burcuna ilerleyen Ay, parasal konular ve birikimlerimizi kullanmak açısından bazı engeller ya da zorluklara işaret etmekte. Konsantre olmak durumundayız. Yoğun bir kararlılık da gösteriyoruz ancak böyle zamanlarda mantıksız çıkışlar ya da kıskançlıkların neden olabileceği sorunları da görmezden gelemeyiz. Daha planlı ve sistemli çalışmak gerekiyor. Evde ve ailevi konularda tam olarak aradığımızı bulamayabiliriz.
Bir yandan da değişikliklere gitmek istediğimiz için, kendimizi aşırı gerebiliriz. Bugün özellikle öğle saatlerinde üstümüzde daha fazla yük olabilir. Bu saatlerde birikimlerimizi daha mantıklı şekilde kullanmaya bakalım.

Haberin Devamı

KOÇ: Sabah maddi gelişmeler askıda kalabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yarım kalan işlerinizi toparlamanız sizin için daha iyi olabilir. İlerleyen zamanlarda ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Bazı konuları gündeme getirmek uygun olmayabilir. Akışta kalın. 

BOĞA: Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylara yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarda eksik veya yarım kalan işleri toparlayabilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İlerleyen saatlerde nedenini bilemediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir.

İKİZLER: Öğleden sonra nedenini bilemediğiniz olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar var. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi olayları veya kişileri kabullenmenize neden olabilir. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Sosyal konulara eğilebilirsiniz.

YENGEÇ: Gün içinde dernek işlerinizde veya iş yerinizde yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Gününüzü yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraya bırakmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. 

ASLAN: Sabah saatlerinde iş hayatınızla ilgili yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlere yönlendirebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde kendinize zaman ayırabilirsiniz. Harcama yapmak için uygun bir gün değil.

Haberin Devamı

BAŞAK: Yeni ufuklara açılmak için heves duyabilirsiniz. Bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır. Ruhani konularla ilgilenebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için plan yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir.

TERAZİ: Sabah saatlerinde sizi krize sokan olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konulara ilgili bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar olacaktır. Eşinizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. 

AKREP: Sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İletişimle ilgili aksaklıklar keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili bitirmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalın.

Haberin Devamı

YAY: Çalışma ortamınızdaki koşularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş yerinizde eksik kalan işleri tamamlayacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İilişkilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlarla zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizin ilerlemesinde sıkıntılar olabilir. Toparlamanız gereken işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Çalışmalarınıza yeteneklerinizi katabilirsiniz. İlişkilerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

KOVA: Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Evinize zaman ayırmak ve eksik işleri tamamlamak iyi olabilir. Gün içinde babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Güven isteği içinde yakınlarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Eviniz için alışverişe çıkabilirsiniz. 

BALIK: İletişimle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ticari konuları erteleyebilirsiniz. İş hayatında başkalarından destek almak, işlerinizi kolaylaştırabilir. İkili ilişkilerinizde sabır göstermeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.