R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İletişim gezegeni Merkür bugün Terazi burcunda geri dönüyor. Bu dönemde görüşmelerde, anlaşmalarda eksik olan şeyler daha sık gündeme gelebilir. Aceleci kararlar vermemeliyiz. Genel olarak esnek olmak gereken bir gündeyiz. İkizler burcundaki Ay çok sayıda son dakika değişikliği gündeme getirebilir ancak bunların pek çoğu sonuçsuz da kalabilir. Aslında bugün oldukça yüksek enerjiler de getirmekte. Abartılı olma eğiliminde olabiliriz. Bu nedenle özellikle parasal konularda daha önlemci düşünmekte fayda var. Fikir paylaşmak yönünde, eğitim alanında oldukça aktif olabiliriz. Ancak akşam saatlerinde kafamız oldukça dalgın da olabilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Bugün yakın çevrenizle ilgili soruların cevabını arayacağınız zamanlar var. Öğle saatlerinde işlerinizde kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepki vermekten çekinmelisiniz. Zihinsel olarak çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aileye ait konularda hassasiyetler oluşabilir. 

BOĞA: Maddi kaynaklarınızla ilgili hareketlenmeler gündeminizi oluşturabilir. İşinizle ilgili başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. Akşama doğru olaylara karşı içgüdüsel tepkiler verebilirsiniz. Geleceğinizi belirsizlik içinde görüp, derin düşünceler içinde olabilirsiniz. 

İKİZLER: Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Çok hareketli geçirebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde imaj değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde değişken koşullar olabilir. Eve ait konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 

YENGEÇ: Bilemediğiniz, gizli kalan konular yüzünden değişken koşullar içinde kalabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Öğle saatlerinde engellerle karşılaşabilirsiniz. İletişimde olacağınız kişilere karşı yargılayıcı bir tutum içinde olmamaya özen göstermelisiniz. 

ASLAN: Geleceğiniz hakkında merak ettiklerinizin cevaplanmasını istediğiniz zamanlar olabilir. Öğle saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Problemler gün yüzüne çıkabilir, bu da sizi hüzünlendirebilir. İlerleyen saatlerinde ise kendinizi gevşemiş hissedebilirsiniz. 

Haberin Devamı

BAŞAK: İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanmayacağınız bir gün. Ev ve toprağa ait gelişmeler yaşanabilir. İçgüdüsel olarak liderlik yapacağınız konular var. İlerleyen saatlerde dengesiz davranışlarla karşılaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. 

TERAZİ: Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz hareketli bir gün. Öğrenme ve keşfetme heyecanı içinde farklı deneyimlerde bulunabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde kendinizi engellenmiş hissedeceğiniz zamanlar var. Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

AKREP: Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan konularda karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hassas durumlar ortaya çıkabilir. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Sevdiklerinizle keyif alacağınız yerlerde bulunmak size iyi gelecektir.

YAY: Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hayallere kapılabileceğiniz zamanlar var. Öğle saatlerinde kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda olaylara karşı içgüdüsel tepkiler verebilirsiniz. 

Haberin Devamı

OĞLAK: Hayatınızda sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili ufak tefek sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili değişken olaylar içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinizde işlerinizde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. 

KOVA: Kendinizi ifade edebilecek birçok yol bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yoğun gündeminizden arta kalan kısımlarda alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. 

BALIK: Ev ve toprağa ait konular gündeminizi oluşturabilir. Aileye ait konularda hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara doğru çekilebilirsiniz. Öğle saatlerinizde işlerinizde gecikmeler yaşanabilir, hızlı karar vermekten kaçınmalısınız. Zihinsel ve duygusal karışıklık hissedebilirsiniz.