R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İletişim ve hareket gezegeni Merkür, bugün İkizler’de geri dönmekte. Yoğunlaşan bir trafik ve yeniden ele alınmayı gerektirecek adımlar var. Düşüncelerimizde bizi bocalatan ya da çift durumlar içeren koşullarla karşılaşabiliriz. Başak’taki Ay, detayların ve belirli aşamaların önemli olduğunu göstermekte.

Nihai sonuçlara varmak yerine, daha esnek bir düşünce tarzı geliştirmeliyiz. Bize söylenen şeyler ile gerçek durum arasında oldukça fark olabilir. Özellikle sabah saatlerinde dikkat edilmesi gereken adımlar ve işler söz konusu. Yine bugünlerde aşkta ve duygusal tatmin aradığımız konularda bizi mutsuz eden bazı durumlarla da karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Sabah saatlerinde çalışma konularınızla ilgili engellerle karşılaşabilirsiniz. Gün içinde sıkı bir plan programla işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde hassasiyetler oluşabilir.

BOĞA: Çalışma hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız tarz işlere yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde bu konularda engellerle karşılaşsanız da günün ilerleyen saatlerinde akıcı enerjiler söz konusu. İşlerinizde risk almaya yatkınsınız.

İKİZLER: Ailevi konularla ilgili olaylar endişe yaratabilir. Sabah saatlerinde çalışma hayatınızda kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Aileniz için emek harcadığınız konular gündeme gelebilir. Geçmiş konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuya kendinizi adayabilirsiniz.

YENGEÇ: Zihinsel açıdan aktif olduğunuz bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki yazışma ve konuşmalar sizi yorabilir. Sabah saatlerinde akmayan konular, ilerleyen saatlerde rahatlayacaktır. Öğleden sonra hassasiyetler artabilir. Çevrenizdeki insanların işleri için kendinizi yıpratmamaya çalışın.

ASLAN: Maddi konular gündeminizi oluşturabilir. Emek harcadığınız konularla ilgili sabah saatlerinde engellerle karşılaşabilirsiniz. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekler var. Bu işlerinizi biraz kolaylamanıza yardımcı olabilir. Yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelin.

Haberin Devamı

BAŞAK: Yeni başlangıçlar yapmak isteseniz de özellikle sabah erken saatlerde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara emek harcayacağınız bir gündesiniz. İlişkilerde fedakârlıklar söz konusu olabilir.

TERAZİ: Bilemediğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Gizli kalan olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Kendinizi olaylara ve sevdiklerinize karşı fazla feda ettiğinizi hissedebilirsiniz. Hassasiyetler geliştirebileceğiniz zamanlar var. İç sesinizi dinlemeniz işlerinizi kolaylaştırabilir.

AKREP: ek harcamanız gerekebilecek bir gündesiniz. Çalışma konularınız gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedeceğiniz durumlar olabilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak gününüzü renklendirebilir. İşten gelen destekler rahatlamanıza neden olacaktır.

Haberin Devamı

YAY: Çalışma odaklı davranacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızdaki konular bugün sizi yorabilir. Üstleriniz ve hizmet aldığınız kişiler arasında kalabilirsiniz. Annenizle ilgili konular öne çıkabilir. Devletle ilgili işlerinizi halletmek isterseniz öğleden sonraki saatler daha uygun olabilir.

OĞLAK: Yabancılarla ilgili konular bugün gündeminize gelebilir. Akademik konularla ilgileniyorsanız çalışmalarınızla daha fazla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İş arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Çalışmanın sizi çok daha iyi yerlere götüreceğini hissedebilirsiniz.

KOVA: Endişe duyduğunuz konular ön plana çıkabilir. Ortaklı para ile ilgili durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sabah saatlerinde işlerinizin engellendiğini hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı enerjiler var. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

BALIK: Eşinizle ilgili konularla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Karşınızdaki kişilerle olan ilişkilerinizde engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizin aksadığını hissedeceğini zamanlar var. Çalışma hayatınızda sizi yoran durumlar söz konusu olabilir. İlerleyen saatlerde etkiye daha çok açık olabilirsiniz.