R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Her açıdan riskli ve tehlikeli bir gün. Özellikle günün ilk yarısında kopartıcı enerjiler, yüksek gerginlik ve tahripkar durumlar söz konusu. İş hayatında yöneticilerle ilgili koşullar da belirsizlik ve karmaşa gösterebilir. Gün boyunca öngörülü ve önlemci bir tavır içinde olmak faydalı olacak. Garip durumlar, beklenmedik koşullar bizi yorabilir. Özellikle saat 14.00 civarında kazalar, tartışmalar ve tatsızlıklar gündeme gelebilir. Enerjimizi dengede tutmaya bakalım. Saat 14.33’ten itibaren Oğlak burcuna geçen Ay daha sıkı, kontrollü ve gerçekçi bir tutum getiriyor.

Haberin Devamı

KOÇ

Yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Tatil planları yapmak isteyebilir ve gitmek istediğiniz yerlerin araştırmasını yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde hayatınızda yenilik isteyebilir ve farklı konulara yönelebilirsiniz.

BOĞA

Endişe duyduğunuz bazı konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınız için alacağınız ortaklı kararlar gündeme gelebilir. Kafa karışıklığınız gün içinde sizi yorabilir. Akşama doğru işlerinizi halletmek için daha iyi fırsatlar önünüze gelecektir. Akşam için keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

İKİZLER

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkiler açısından yüksek tempolu bir gün. Sabah saatlerinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Gün içinde olayları algılamanız daha kolay olacaktır. Akşam saatleri eşinizle keyif alabileceğiniz organizasyonlar yapabilirsiniz.

YENGEÇ

İş arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İş düzeniyle ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Sizi yoran konulardan uzak durmanızda fayda var. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizi düşünmek, yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Akşam daha iyimser tutum içinde olabilirsiniz.

ASLAN

Yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi ifade etmek istediğiniz bir gün. Birlikte eğleneceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Harcamalarınızda abartıya kaçmayın. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam daha haraketli ve keyif aldığınız şeyleri yapmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

Sabah kafanız karışmış hissedebilirsiniz. Ailenizle ilgileneceğiniz zamanlar var. Günlük sorumluluklarınızda unutkanlık yaşamamaya özen göstermelisiniz. İç dünyanıza dönebilirsiniz. Evinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Akşam saatlerinde daha dışa dönük şeyler yaşamak isteyebilirsiniz.

TERAZİ

Sabah saatlerinde yakın çevrenizle ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Gün ilerledikçe kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Konuşmalar ve yazışmalar gündeminizi oluşturabilir. Gün içinde beklentilerinizde artış yaşanabilir.

AKREP

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda yeni yapılanmalara gidebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak istediğiniz aktiviteler içinde girebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili konularda başkalarından gelecek destekler, gün içinde sizi rahatlatacak.

YAY

Geleceğinizle ilgili yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgileneceğiniz zamanlar yaratabilirsiniz. Beslenmenizle ve sağlığınızla ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyimser hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK

Bilinmeyen konularla ilgili gizli kalmış olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde daha içe dönük olabilir ve kafanız karışmış hissedebilirsiniz. Hareket ve yoğunluk sayesinde ilerleyen saatlerde çok daha zinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

KOVA

Gelecekle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sosyal konularınızla ilgilenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Yoğun bir iş temposu içinde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili yeni eğitimlere başlamak için fırsatlar çıkabilir. Akşam saatleri de aynı hızla devam edecek.

BALIK

Sabah duygularınızın bulandığını hissedebilirsiniz. Unutkanlık yaşayabilirsiniz. İşle ilgili konular gündeminizi oluşturmaya başlayacaktır. Kendiniz için yeni hedefler koyup, ilerlemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Uluslararası konularla ilgilenip ve yeni sözleşmeler yapabilirsiniz.