R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İsteklerimiz, arzularımız yönünde bazı engeller ya da test edici durumlarla, eleştirilerle karşılaşabiliriz. Aslan burcundaki Ay şahsi konuları çok önemseyebileceğimizi ve elimizden geleni de yaparak, önemli bir temel atmaya çalışacağımızı göstermekte. Kişisel çatışmalar pek olumlu sonuç vermeyebilir.
Öğle saatlerinde kendimizi engellenmiş hissedebiliriz. Duygusal açıdan önem verdiğimiz ya da cömert davrandığımız bir konuda soğukluk ya da katı bir tutum ile karşılaşabiliriz. Saat 15.38’den sonra boşluğa girecek olan Ay, günün ikinci yarısında ilerlemenin zor olabileceğini, bu saatlere kararlar bırakmamak gerektiğini gösteriyor.

Haberin Devamı

KOÇ: Aşk ön planda. Yaratıcı olduğunuz konulara karşı heves duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek size iyi hissettirecektir. Pozitif ruh halinizi herkese yansıtmalısınız. Şans içeren konularda kısmetiniz yüksek. Zevklerinize düşkün olabilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmayın.

BOĞA: Ailenizle ilgilenebilirsiniz. Evdeki işleri toparlamak isteyebilirsiniz. Sabah itibariyle başlayan iyimser tavrınız ailenizi mutlu edecektir. Güven aradığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili kısmetlerle karşılaşabilirsiniz. Zevk aldığınız konularda abartılı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Hareketli ve keyifli geçeceğinin sinyallerini günün erken saatlerinden itibaren almaya başlayacaksınız. Konuşmalarınız etrafınızdakileri motive ediyor olabilir. İşlerinizin şanslı aktığı zamanlar söz konusu. Kendinizi pozitif ifade ediyorsunuz. İletişimden kaynaklı kısmetler gelebilir. 

YENGEÇ: Yeteneklerinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Maddi konular sıklıkla gündeminize gelebilir. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz insanları ağırlayabilirsiniz.

ASLAN: Şanslı gün.... Yeni başlangıçlar yapmak için heves içinde olabilirsiniz. Önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu konulardan gelen kısmetleriniz olabilir. Yapmak istediğiniz şeyler için imkânlar söz konusu. İlerleyen saatlerde keyfinize düşkünlüğünüz artabilir. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Belirsizlikler nedeniyle sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gizli olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatleri daha olumlu açılar söz konusu. İyimser tavrınızla olayların üstesinden gelebilirsiniz. Kabullenme içine girebilir, içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

TERAZİ: Gelecek beklentilerinizi hayata geçirmek için yeni fırsatlar önünüze çıkabilir. Sosyal konulara çok fazla enerji harcayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar var. 

AKREP: İş hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sorumluluklara hazır ve hevesli hissedebilirsiniz. İyimser tavrınız üstlerinizin gözünden kaçmayacaktır. Önünüze yeni fırsatlar da çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. 

Haberin Devamı

YAY: Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda yeni kısmetler söz konusu olabilir. Uluslararası konular gündeminize gelebilir. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz durumlarla karşı karşıya kalacaksınız. 

OĞLAK: Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Hevesli olduğunuz konularla ilgili krizler yaşayabilirsiniz. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara karşı özen göstermelisiniz. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz.

KOVA: Eşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ortaklıklar konusunda hevesli ve iyimser hissettiğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz bir dava süreci varsa, olumlu ilerleme olabilir. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. 

BALIK: Çalışma hayatınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Günü planlayarak hareket etmenizde fayda var. Çalışma koşullarınızda yeni imkânlar söz konusu olabilir. Pozitif tavrınızla çalışma arkadaşlarınızı da yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız.