R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İlişkilerimizi daha olumlu harekete getirebilecek fırsatlar var. Ay, Aslan burcundayken duygularımızı daha içten ve coşkulu şekilde ortaya koyabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde daha olumlu ve yüksek beklentiler içindeyiz. Böylece hayatın pozitif yönlerine zaman ayırmak zor olmayacak. Venüs de Balık burcuna ilerlerken, aşkta ve sevdiklerimizle ilgili durumlarda daha cömert davranabiliriz. Venüs’ün Balık burcuna girmesi ilişkilerimize daha anlayışlı ve hoş bir hava getirebilir. Romantizm ve paylaşımlarda derinlik söz konusu. Öğle saatlerinde görüşmeler ve anlaşmalar içindese, bazı karşıt durumlar ya da yanlış bir tavır ve iletişim problemlerine yok açabilir. Akşam saatlerinde de abartılı olmamaya dikkat edelim.

Haberin Devamı

KOÇ: Başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar olabilir. 

BOĞA: Babanız ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Ailevi durumlarda kendi iç sesinize güvenmek sizi gelişen olaylara karşı koruyacaktır. Sorumlu olduğunuz çalışmalarda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Akışta kalın. 

İKİZLER: Hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepki vermemeye çalışın. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. 

YENGEÇ: Gün içinde maddi konularınızla ilgili sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşle ilgili durumlarda başkalarından alacağınız destekle çok daha kolay ilerleyeceksiniz. Geleceğinizle ilgili çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. 

ASLAN: Kişisel hassasiyetiniz olan durumlarla ilgili zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda mücadele verdiğiniz durumlarda kendinizi daha başarılı görebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin.

TERAZİ: Gelecek beklentilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çalışacaksınız. Başarılı olduğunuz konularda mücadele verebilirsiniz. Arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız desteklerle buna imkân bulabilirsiniz. 

AKREP: İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizi gelecek yönünde planlamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hırslı davranabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmelisiniz. 

YAY: Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü daha rahat göreceğiniz zamanlardasınız. Yolculuklar planlayabilir, sevdiklerinizi de dahil edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimden kaynaklı problemlere dikkat edin. 

Haberin Devamı

OĞLAK: Endişe içinde tutan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Bunlar kriz çıkarabilir. Ortaklı konularla ilgili mücadele içinde olabilirsiniz. Maddi açıdan adımlar atmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. 

KOVA: İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdakilere tepkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz çalışmalarda çaba sarf edebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Akışta kalın. 

BALIK: Çalışma arkadaşlarınızla organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.