Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Yeşilçam’ dizisi çekimleri bittikten sonra, Çağatay Ulusoy’un yeni projesi hazır gibi. Yolculuk Netflix gibi görülüyor. OGM yapımı bir üçleme film. Bunun iki hikayesi Netflix yönetimin tarafından onaylandı duyduğum.
‘Blacak Mirror’ havasında bir nevi ‘İstanbul noir’ işi. Bu üçlemenin ilk filminde Ulusoy’un oynaması olasılık dahilinde. Ev ahalisi ‘Yeşilçam’daki oyunculuğunu çok beğendi. Kendini gerçekten geliştirdi ve üstüne katarak gidiyor. Oyuncuya bu işler, ‘uluslararası’ yolu da açacak inancındayım. Yine kulağıma gelen, bir Amazon dizisinde de yer alacağı yönünde. Daha önce yazmıştım, önümüzdeki yılı ve daha sonrasında duyduğumuz ‘dijital platformlar’ bir bir gelecek.
Amazon somut adım atmaya başladı, siparişler veriyor. İşte onlardan birinde Ulusoy’un da oynaması bekleniyor. Hatta yılı bile belli gibi; 2022’de çekilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

İKİNCİ SEZONU ÇEKİLECEK

‘Bozkır’ dizisi Blu TV’nin beğenilen işi. İkinci sezonu da çekilecek. Planlanan 2022 yazı. Ekip yine aynı olacak.

GÜCÜME GİDİYOR

Her kanalda haberler var bu konuda. Şu yasakların çerçevesi. TV 100’de denk geldim manşete; ‘Kısıtlamadan muaf tutulan turistler’... Böyle bir durum nasıl da kötü bir psikoloji yaratıyor. Turist el üstünde çünkü ‘bacasız sanayi’! Biz yasaklardan muaf tutulmayanlar. Şöyle düşünelim. Çocukken yaramazlık yaptığımızda sokağa çıkma cezası vardı. Pencereden top oynayan arkadaşları seyretmek, onlara imrenmek en büyük işkenceydi. Benzer bir durum.