Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Camdaki Kız’ korseyi sanırım toplum nezdinde pek bir önemli kıldı. ‘Muhafaza etmenin’ bir ifadesi... Yeni bölüm hayli alengirli geçecek gibi. Yazıyı okuduğunuzda dizinin sezon finali bitmiş olacak. Bu durumda Nalan’ın korse çıkıyor. Siz öyle zannedin. O korse öyle sıkı sıkı sarıyor ki bedeni! Sedat düğüne beş kala kuytuda öpüşüyor Cana ile. Feride düğünde gördüğü Cana’ya, “Cehennem nasıl bir yermiş göstereceğim sana” derken,  acaba hayatını içine sokacağı korseyi mi kastediyor? Dizide korsenin biteceğini pek zannetmiyorum. 

Haberin Devamı

LEYLA BİRAZ SOĞUK MU?

‘Cam Tavanlar’ için ev ahalisi pek istekli oturdu. Meriç Acemi imzası bir kere. ‘Kiralık Aşk’ ve ‘Ufak Tefek Cinayetler’ ilk alkımıza gelenler. Sektörün en iyi, en zeki senaristlerinden biridir, nokta! Ve fakat dizi başladı, ev ahalisi hiç memnun değil. Klişeler vardır mantık aranmaz tamam da gitmeyen neydi? Bensu Soral üzerinde pek durdu ev ahalisi.
Neden? Cem (Kubilay Aka) ile uyum bir kenara oyuncumuzun kendi rolü ile bazı sorunları vardı. Romantik komedilerin alışılagelmiş şımarık aptal kadın değil; bilakis kendi tarifiyle “Çok çalıştım ben çok emek verdim burası için (şirketi için) (...) Ağlamam ben(...) bir sorun olunca çözerim ben.” Yani hırslı. Ev ahalisi tüm bunları yapmış cevval bir kadın havasını bir türlü veremediği kanaatinde...
Cem’e soğuk duracak ama ne kadar? Cem’in gözlerinin içi gülüyor. Ev ahalisi ‘Vatanım Sensin’den biliyor ve seviyor. Anladığım onun cephesinde pek bir sorun yok. Finalde bölümün, Cem “O zamana kadar savaşalım” diyor. Leyla, “Ateş” diyor. Ses tonu ateş edecek gibi değil. İlerleyen bölümler ne getirecek göreceğiz.