Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yardım melekleri buluştu

Elif Gönlüm’ün ev sahipliğinde Raffles Otel’de gerçekleşen yılbaşı alışveriş kermesi büyük ilgi gördü

|

Yılbaşı öncesi cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Elif Gönlüm’ün ev sahipliğinde yapılan alışveriş partisi, ünlü isimleri bir araya getirdi. Raffles Otel’de Bliss Event’in organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte, ‘Winter Wonderland’ teması kullanıldı. Dilara Chocolate’in süslemelerini yaptığı, birçok özgün tasarımcı ve markanın bir araya gelerek oluşturduğu etkinliğe yer aldıkları sosyal sorumluluk projeleriyle adlarından söz ettiren çok sayıda isim katıldı.

Hediye çekilişleriyle renklenen davete katılanlar arasında; Revna Demirören, Sitare Akdilek, Berrin Zorlu, Pınar Tezcan, Sinem Güven ve Yasemin Özilhan da vardı. Evente TAV passport kart sponsorluğundaki kermese katılan hanımlar, keyifli zaman geçirdi. Stantları inceleyen davetliler, sevdiklerine hediye almayı da ihmal etmedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.