SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Balık mevsimi geldi, en lezzetli pişirme yöntemi! Tuzlu suda bekletince hiç yapışmıyor

Sezonu başlayan balık genellikle ızgarada tüketilir. Balığı ızgarada pişiren pek çok kişi yapışma durumundan şikayetçi. Ancak bu derdi ortadan kaldıracak çeşitli yöntemler mevcut. İşte balığı ızgarada yakmadan, yapışmadan pişirmek için püf noktalar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Saç boyayanlar es geçmesin! Temizse tutması zor, 2 gün şartmış
  2. Göbek yağlarını hedef alıyor! Ev yapımı pancar kvassla 3 günde gözle görülür etki
  3. Karnıyarık bu tarifle şov yapıyor! 200 derecede ne yağ çekiyor ne mide yakıyor
  4. Yaşı 55 ama bacakları 25'lik! 'Her gün 15 dakika aksatmadan yapıyorum'
  5. Klozetten 75 kat daha pis, salonda baş köşede duruyor! Karbonat tek çaresi
  6. Duşta yapılan idrar büyük hata! Uzmanı uyardı: 'Yıllar içinde böbrekleri bitiriyor'
  7. Hareketsizlik vücuda nasıl hasar veriyor? Alzheimer ve demans kapıda
  8. Tıka basa dolu çöp kovasına 2 kaşık serpin! Bu kabuklar her şeyi emiyor
  9. Kavuran sıcakta iç ferahlatan soğuk çikolata tarifi! Dilimleri lüp lüp gidiyor
  10. 'Çiçeklerim ölür' diye korkmayın! Tatildeyken gram kurutmuyor, küvete koyun

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.