SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Beş çayının, günlerin baş tacı! Akıllarda tek soru var: Kısırın salçası kavrulur mu?

Beş çaylarının, gün tabaklarının veya aperatif yiyeceklerin vazgeçilmez lezzeti kısır, nefis tadıyla neredeyse herkesi mest edebilir. Türk mutfağının bu lezzeti, birçok kişi tarafından farklı tekniklerle hazırlanıyor. Ancak herkesin aklında tek bir soru: Kısırın salçası kavrulur mu? İşte cevabı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tatilin kiri eve girmesin! Tüyosu yapışkanlı roll-on, bu taktik bavulu yeniliyor
  2. Olgun avokadoyu 10 metre öteden seçeceksiniz! Sapı ele veriyor, hafifçe sıkın
  3. Tadı çimen, faydası fişek gibi! Maçayı içen içene, metobalizmayı uçuruyor
  4. Bebekle kurulan bağ, dünyasını şekillendiriyor! ‘Anne kendine iyi bakmalı’
  5. Bu hatalar cildi mahvediyor! Kılıfları böyle saklayın, riskli olabilir
  6. Kuaförün bile tutturamadığı rengi evde yakalayın! Turunculaşmaya son, sırrı papatya
  7. Bakır tavayla köşeyi dönün! Koleksiyoncular mumla arıyor, 3 bin liraya satılıyor
  8. Biten rulolar altın değerinde! Vitamin olup besliyor, bahçeyi coşturan etki
  9. Sakızın da artısı eksisi var! Çiğneyince diş fırçası gibiymiş ama tek şartla
  10. Aynada ne leke ne toz kalacak! Hazır fısfıslara taş çıkartır, demlemek yetiyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.