SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Böyle pişirince asla dağılmıyor, kabuk da atmıyor! Aşçıların sırrı un ve sütteymiş

Nohut Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Hele yanına pilav da eklenince tadından geçilmiyor. Ancak nohudun haşlanırken kabuklarını atması lezzetine halel getirebilir. Peki nohut haşlarken kabuklarının soyulmaması için neler yapılmalıdır? İşte lokum gibi lezzetli nohut yemeğinin püf noktaları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Marketten almaya son! Camın kenarında bile yetişiyor, demeti bedava
  2. Ten kokusunu güzelleştiriyor! Parfümleri rafa kaldırmanın tam vakti: Çayını yapıp için
  3. Makineye koymayın! Sağlıklı olmak için elde yıkama yapmak şart
  4. Yazlıkların içinde manken gibi olun! Yoğurtla karıştırıp 3 gün yiyince ödem kalmıyor
  5. Karnabaharın gizli kalmış faydaları! Bir çatalı hastalıkları yok ediyor
  6. Sultanların vazgeçilmeziymiş! Üzerinize sürdüğünüzün karakteri var: Doğrusu büyülüyor
  7. Çöpe değil buzluğa atın! Bir tutam tuz tazeliğini koruyor
  8. Bir çırpıda kurumasının bedeli var! Yazın güneşe asan yandı: Rengi soluyormuş
  9. Çocuklar sözlerden çok davranışlara inanıyor! ‘İdeal baba’ nasıl olmalı?
  10. İbn-i Sina'dan gelen güzellik sırrı! Güneş lekelerini silip süpürüyor, yüzyıllık reçete

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.