SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Doğru ve sağlıklı sebze pişirme metodları

Sebzeler besin değerleri açısından farklılık gösterir. Yabani sebzelerle satın alınan sebzeler arasında birçok fark bulunmaktadır. Besin değeri düşük sebzeler yanlış pişirildiğinde içerisindeki vitamin minimum düzeye iner.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Cildinizi yaza hazırlayın, yaşlanmayı geciktirin! ‘C ve E vitaminlerinden yararlanın’
  2. 5 tropik meyvenin sayısız faydası var! Vücudunuzdaki etkileri inanılmaz
  3. Çin’de asırlardır uygulanan yöntem! Sıcak havalarda sıcak içecekler için
  4. Elma sirkesini yanlış mı tanıdık? En önemli yeri 'anası'
  5. En az iki aylık olmalı! Bebeklerle uzun seyahatte nelere dikkat edilmeli?
  6. Vıcık vıcık terlemeye son! Botoks sorunu kökten çözüyor mu?
  7. Yeri banyo değilmiş! Nemlenince durduğu yerde gizli gizli mikrop üretiyor
  8. Batı tipi beslenmek gençleri öldürüyor! Vakaların sayısı tüm dünyada arttı
  9. Bir tanesi bile çöpe gitmeyecek! Patates tarladan çıktığı gibi kalıyor, çürütmeyen tüyo
  10. Temizlemiyor, aksine zehirliyor! Pişirmeden önce suya tutarken bir daha düşünün

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.