Doğru ve sağlıklı sebze pişirme metodları Sebzeler besin değerleri açısından farklılık gösterir. Yabani sebzelerle satın alınan sebzeler arasında birçok fark bulunmaktadır. Besin değeri düşük sebzeler yanlış pişirildiğinde içerisindeki vitamin minimum düzeye iner. 31.01.2017 - 10:26 | Son Güncellenme: 01.02.2017 - 09:41 1 1 / 5 Fotoğraf İşte sizlere hangi sebzeyi nasıl pişirmeniz gerektiğini anlatan yöntemler… Ispanağı suda haşlamayın Ispanağın suda haşlanması kesinlikle doğru bir yöntem değildir. Suda haşlanan ıspanağın bütün vitaminleri suyuna geçer. Ispanaktan yeterli miktarda demir ve vitamin almak istiyorsanız buharda pişirme yöntemini denemeniz gerekir. Haberin Devamı İçin Tıklayın