SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hindistan cevizi sirkesinin 5 faydası

Hindistan cevizi sirkesi, Güneydoğu Asya ve Hint mutfağında en çok tercih edilen ve yemeklerde kullanılan sirke çeşididir. Hindistan cevizi sirkesi, hindistan cevizi ağacı çiçeklerinin özünden yapılır. Bu çiçekler, 8-12 ay boyunca doğal olarak sirkeye dönüşecek şekilde kendini fermente eder. Peki, bu mucizevi sirkenin faydalarını biliyor musunuz? İşte hindistan cevizi sirkesinin 5 faydası...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yorgun uyananlara İbrahim Saraçoğlu'nun önerisi! Söz konusu karaciğer
  2. Herkes diyette yer veriyor, 3 kaşığı 75 kalori! Kinoanın faydaları neler?
  3. Bağırsakları takır takır çalıştıran protein deposu! Etkisi 1 tam yumurta ile eşdeğer
  4. Banyonun kurtarıcısı! Çamaşır suyuna rakipmiş, değdiği yeri sakız gibi bembeyaz yapıyor
  5. Koyu göz halkalarından kurtulmak çok basitmiş! İşin sırrı retinolde saklı
  6. Kurusu da suyu da ilaçmış! İbn-i Sina'nın kitabında bahsi geçen 'kavun' reçetesi
  7. Eklem ağrılarını şıp diye kesiyor! Kelle paçadan 10 kat daha etkili, kolajen fışkırıyor
  8. Çıldırtan stresi anında sıfırlayan '4 dakika' tekniği! Bu noktaları bulup bastırmak yetiyor
  9. Vakit buldukça bol bol terleyin! Antrenman sonrasında hemen temizlemek gerekiyor
  10. Gluten cildinizi nasıl etkiler? Geçmeyen sivilcelerin asıl nedeni olabilirmiş

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.