SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İçi kahverengiye dönen elmalara son! Bu karışıma batırmak yetiyor, tadı hiç bozulmuyor

İçerisinde elmasından armuduna, mandalinasından portakalına çeşit çeşit meyve olan, bir meyve tabağı muhakkak hazırlamışsınızdır. İlk başta her şey sorunsuz gözükür, ancak kısa bir süre sonra dilimlenmiş olan elmaların parlak beyaz iç kısımlarının kahverengiye döndüğünü fark edersiniz. Bu durum aslında elmaların hava ile temas ettiğinde yaşadığı doğal bir süreç olan oksidasyondan kaynaklanır. Bu renk değişikliği zararsız olsa da elma dilimlerinin taze ve iştah açıcı görünmesini isteyenler için can sıkıcı olabilir. Neyse ki, bu kararmayı önlemek için birkaç basit ve etkili yöntem mevcut.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Karnabaharın gizli kalmış faydaları! Bir çatalı hastalıkları yok ediyor
  2. Sultanların vazgeçilmeziymiş! Üzerinize sürdüğünüzün karakteri var: Doğrusu büyülüyor
  3. Çöpe değil buzluğa atın! Bir tutam tuz tazeliğini koruyor
  4. Bir çırpıda kurumasının bedeli var! Yazın güneşe asan yandı: Rengi soluyormuş
  5. Çocuklar sözlerden çok davranışlara inanıyor! ‘İdeal baba’ nasıl olmalı?
  6. İbn-i Sina'dan gelen güzellik sırrı! Güneş lekelerini silip süpürüyor, yüzyıllık reçete
  7. Saatlerce ütü yapma derdine son! Süreyi yarıya düşürüyor, duyanlar buzluğa koşuyor
  8. Ameliyatsız birkaç ayda 23 kilo vermeyi başardı! 'Bu 4 değişikliği yaptım'
  9. Kene savar kediotu! Kokusu işkence gibi, evde hazırlanan sprey iş bitiriyor
  10. Yanına konunca anında çürütüyor! Buzdolabında yerlerini ayırın, taptaze kalacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.