SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kemik suyunu ne kadar tüketmeliyiz ve kaç saat kaynatılmalı?

Kemik suyu, her yaş grubunun tüketimine uygun içerdiği vitamin ve minerallerle vücut direncini artırdığını söyleyen Diyetisyen Gizem Gençyürek, "Kemik suyunun azı yarar, çoğu zarar. Hayvansal yağ kaynağı olan kemik suyu yüksek oranda kolesterol içermesi sebebiyle kalp-damar ve kan kolesterol düzeyleri yüksek olan hastalarla fazla kilolu bireyler için uygun olmayabilir" dedi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Karnabaharın gizli kalmış faydaları! Bir çatalı hastalıkları yok ediyor
  2. Sultanların vazgeçilmeziymiş! Üzerinize sürdüğünüzün karakteri var: Doğrusu büyülüyor
  3. Çöpe değil buzluğa atın! Bir tutam tuz tazeliğini koruyor
  4. Bir çırpıda kurumasının bedeli var! Yazın güneşe asan yandı: Rengi soluyormuş
  5. Çocuklar sözlerden çok davranışlara inanıyor! ‘İdeal baba’ nasıl olmalı?
  6. İbn-i Sina'dan gelen güzellik sırrı! Güneş lekelerini silip süpürüyor, yüzyıllık reçete
  7. Saatlerce ütü yapma derdine son! Süreyi yarıya düşürüyor, duyanlar buzluğa koşuyor
  8. Ameliyatsız birkaç ayda 23 kilo vermeyi başardı! 'Bu 4 değişikliği yaptım'
  9. Kene savar kediotu! Kokusu işkence gibi, evde hazırlanan sprey iş bitiriyor
  10. Yanına konunca anında çürütüyor! Buzdolabında yerlerini ayırın, taptaze kalacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.