SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kırmızı et tüketiminin 9 faydası

Havalar soğudu ve bağışıklık sistemimiz, Koronavirüs salgını nedeniyle her zamankinden daha güçlü kalmalı. Bağışıklık sisteminin güçlü tutulabilmesi için yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor ve tüketilmesi gereken besinlerin başında ise kırmız et geliyor. Dr. Öğretim Üyesi İlkay Gök, protein, demir, çinko, selenyum ve B12 vitaminine sahip olan kırmızı etin 9 faydası hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bayram sofrasının vazgeçilmezi! Kemikler kurban etini koruyor, pişirirken acele etmeyin
  2. Sarımsakta verimi katlayan hamle! Okları 1 cm kala temizleyen kazanıyor
  3. Kaş kalemlerini unutturuyor! Karanfil hilesiyle daha dolgun ve belirgin kaşlar
  4. Küçük balkonları büyük gösteren masa hilesi! Sadece ölçüyü bilmeniz yetiyor
  5. Vuran ayakkabıya nemli havlu takviyesi! 1 günde 1 numara genişleten yöntem
  6. Otel yataklarındaki örtü sadece süs değil! Bakın ne işe yarıyormuş, hijyen için birebir
  7. Mangal keyfi sağlıktan etmesin! Et yanarsa tüketmeyin, resmen kansere davetiye
  8. Yazın ter kokmaktan korkmayın! Tek damlası deodoranttan daha etkili, kokuyu hapsediyor
  9. Geçmeyen yorgunluğun sebebi kan grubunuz olabilir! 0 olanlar enerjiyi emiyor, şaşırtan detay
  10. Bayramda damak şenlendiren şambali tarifi! 3 malzeme yeter, kalorisi az lezzeti fazla

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.