SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lahanayı sarıp böyle buzluğa atın! Davetsiz misafir için birebir, aylarca taptaze kalıyor

Lahana sarması, mutfakların en sevilen geleneksel yemeklerinden biridir. İncecik açılan lahana yapraklarına özenle sarılan iç harcı, pişerken yayılan mis gibi kokusunu herkes sever. Ancak her ne kadar sevilen bir yemek olsa da hazırlaması biraz zahmetli görünebilir.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sonsuza kadar tükenmiyor! Kurusa da çaresi var, 7 yöntem kurtarıyor
  2. Bütün uzmanlar aynı şeyi söylüyor! 1 bardağı boğaz ağrısını alıp götürüyor
  3. Küreği de tırmığı da dezenfekte edin! Bitkiden bitkiye hastalık bulaşıyor
  4. Yılların sırrı 3 kaşıktaymış! Kazandibinin kıvamını veriyor, pişince 200’e atın
  5. Bijüteri takıları mücevher gibi parlatıyor! Folyoyu kaseye serin, sonuç tertemiz
  6. Domates fidesine doping etkisi! Kasa kasa verim alacaksınız, köylülerin sakladığı sır
  7. Uçuğu tek sürüşte geçiren formül! Afta bile meydan okuyan 4'lü karışım, sıfır iz
  8. Aynı kahve kapsülü 2 kez kullanır mı? Doğru şekilde yapmak şart, lezzeti bozulmuyor
  9. Deterjanı süngere döken bin pişman! Suyla akıp gidiyor, doğrusu bakın neymiş
  10. Cilt tipinizi biliyor musunuz? Peçete yetiyor, izi varsa yağlıymış

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.