SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Doğranmış muzu karartmayan sihirli karışım! 1 kaşık yetiyor, saatlerce tazecik

Tatlılara doğal bir tat ve yumuşaklık katan muz, doğrandıktan sonra hızla kararmaya başlamasıyla görüntüsünden çok şey kaybeder. Bu durum sunum estetiğini bozar ve iştahınızı olumsuz etkileyebilir. Ancak doğru koruma yöntemleriyle bu kararmayı geciktirmek mümkün. Peki, doğranmış muz kararmaması için ne yapmalı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 34 yaşında hiç kırışıklığı yok! Bir bant hayatını değiştirdi: 'Botokssuz başardım'
  2. Salata 1 gün önceden yapılır mı? Türüne göre değişiyor, sos tuz kadar etkili
  3. Bitkileri mahveden un bitiymiş! Kabuğunu soyup bir gece suda bekletin, sorunu çözüyor
  4. 40 yıllık ustası anlattı! Evde üzüm sirkesi böyle yapılır, ne mikrop ne virüs kalıyor
  5. Para vermek yerine pet şişeyle çözün! Kimsenin aklına gelmiyor, evi aydınlatan yöntem
  6. Saatler harcamayın, çözümü basit! Bakımı ihmal etmeden pürüzsüz görünecek
  7. Doğranmış muzu karartmayan sihirli karışım! 1 kaşık yetiyor, saatlerce tazecik
  8. Siyahlar neden daha çok kokuyor? Küf oluşmaması için bu ayarda yıkayın, deterjana dikkat
  9. Potasyumda muzu solladı! Tok tutuyor, tam bir antioksidan bombası
  10. Karbonat ile limonu fırına atın, sonucu görün! Tek tuşla temizlik, yeni gibi olacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.