SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Nar kabuğunu kurutan yaşadı! Şipşak hazır oluyor, fırına atmak yeterliymiş

Sağlığımız açısından çok faydalı olan nar, içerisindeki antioksidanlar sayesinde vücut direncini arıttırıyor ve bağışıklığımızı koruyor. Kabuğundan ayırarak tükettiğimiz narın kabukları genellikle çöpe atılır. Ancak pratik bir kurutma işlemiyle nar kabuklarını pek çok alanda değerlendirebilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Biten rulolar altın değerinde! Bahçenizi zenginleştirip, solucanları kıpır kıpır yapıyor
  2. Sakız çiğnemek baş ağrılarını tetikleyebilir! Doğru kullanıldığında faydası bile var
  3. Aynaları cam gibi yapıyormuş! Siyah çay poşeti olan denesin, 10 dakika demleyip silin
  4. Hastalıktan korunuyor, sağlıkla büyüyorlar! Bebeğin bağışıklığını güçlendiren 4 öneri
  5. 1 kaşık tozu bile aloe verayı coşturuyor! Patır patır yavrulayacak, fırına atın
  6. Poğaçaya süt mü yoksa su mu katmalıyım? Yumuşacık oluyor, puf puf kabaran tarif
  7. Nar ekşisini artık marketten almayacaksınız! En ekşisini seçin, salataların yıldızı
  8. Sürerken dikkat, fazlasına gerek yok! Yüz için 1 tatlı kaşığı yetiyormuş
  9. 18 ayda mucize değişim! 41 yaşında 43 kilo verdi: 'Haftada 4 kez bunu yaptım'
  10. Tıkanan duş başlığı şelale gibi akacak! Torbayla tesisatçı taktiği, suyu da temizliyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.