Ne musakka ne kızartma! Patlıcanın en güzel hali bu tarifte, sadece 157 kalori
Yaz sofralarının vazgeçilmezi olabilecek bir salata tarifiyle geldik. Mangal yakılan zamanlarda közde patlıcanlar pişirilip yapıldığında lezzeti iki katına çıkabilir. Ancak bu salatadan canınız çektiğinde illa mangala da gerek yok. Fırında ya da ocakta pişirerek de bu lezzeti yakalayabilirsiniz. Sosuna ekmek banmalık, lezzeti hafif ve doyurucu közlenmiş patlıcan salatasına ilişkin tüm detaylar haberimizde!
|
1
1 / 7Fotoğraf
Dilerseniz salatanızın içerisine domates de ilave edebilirsiniz. Soğanları çiğden değil közleyerek de salataya dahil edebilirsiniz. Farklı bir lezzet katmak için ceviz, nane, maydanoz gibi eklemeler lezzet katabilir. Şimdi salata nasıl yapılır ona bakalım!