SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Soğanın keskin tadını alıp götürecek! Ne koku ne acılık kalıyor, sütlü lezzet sırrı

Mutfağımızın olmazsa olmazlarından soğan, pek çok yemek için tercih edilir. Ancak içerisindeki bazı bileşenler pişirme aşamasında sizleri epey zorlayabilir. Özellikle kırmızı ve beyaz soğanlar, ağızda uzun süre kalan keskin bir tat bırakabilir. Gözler ise sürekli yaşarmaya başlar. Soğanın bu etkilerini hafifletmek için bazı yöntemler mevcut.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Göz çevresini aydınlatan küçük dokunuş! Bir ton açık olursa morluk kalmıyor
  2. Küpe çiçeğiyle balkonu şenlendirin! Güneşten çekince coşuyor, gölgede parlayacak
  3. Ev serinlesin derken ısınıyor! Pencereleri hemen açmayın, doğru saat buymuş
  4. 10 yıl kullandığı termos sonunu hazırladı! Gizli gizli kanına sızdı, zehirleyen hata
  5. Dolap kokusu artık sebzelere sinmeyecek! Sünger işi bitiriyor, raf arasına koyun
  6. Metabolizma yaşı 45'ten 16'ya düştü! 'Tek şeyi değiştirerek 37 kilo verdim'
  7. Sarma kadayıf usta işi olacak! Cevizi kavurmak yanlış, tereyağı köpüğünü sıyırın
  8. Parkeleri parlatırken mahvediyoruz! Islak paspasa hayır, en iyisi bezde saklı
  9. Ne zehir ne tuz! Karıncaları öldürmeden kurtulmak mümkün, keke değil bahçeye serpin
  10. Azı yararlı, çoğu zararlı! Bu saatler arasında sakın güneşe çıkmayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.