SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sucuk kızartırken içine yarım bardak ekleyin, lezzeti artsın! Bu hali çok seviliyor

Kahvaltı sofralarındaki vazgeçilmez lezzetlerden biri de sucuktur. Evde sucuk pişirirken bazı durumlarda sonuç istediğimiz gibi olmayabilir. Kızartma işlemini fazla kaçırdıysanız sucuk daha kuru olabilir. O nedenle pişirme yöntemleri önemlidir. İşte sucuk kızartırken yapmanız gerekenler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 100 kişiden 1’inde görülüyor! Aşırı sıcaklar epilepsi nöbetlerini tetikliyor
  2. Nem oluşumu sivilceye yol açıyor! İşin sırrı bu ürünlerde saklı
  3. Kırık saç uçlarının çözümü çok basit! Aldırış etmeyince bakın ne oluyor
  4. 51 yaşında estetiksiz, botokssuz kurtuldu! Gülme çizgilerinden eser bile yok
  5. Tokalaşmaktan çekinenler buraya! Avuç içleri artık kupkuru, çaresi bakın neymiş
  6. Gargaraya yeni alternatif: Marul suyu! Ne iltihap ne diş taşı kalıyor, kökten çözümmüş
  7. Kışlık menemende ekşime derdine son! Sırrı şişede saklı: Ters çevirince bitiyor
  8. Buzdolabına giren bu yiyeceklerin faydası sıfır! Bildiğimiz gibi değil, hücreleri bozuyor
  9. İçen 'uyuyan güzel' oluyor! Potasyum ve magnezyum zengini, kabuğunu 15 dakika kaynatın
  10. Proteinle birleştirmek hayat kurtarıyor! Kan şekeri dostu: Tatlıya atılan tarçın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.