SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sucuk kızartırken içine yarım bardak ekleyin, lezzeti artsın! Bu hali çok seviliyor

Kahvaltı sofralarındaki vazgeçilmez lezzetlerden biri de sucuktur. Evde sucuk pişirirken bazı durumlarda sonuç istediğimiz gibi olmayabilir. Kızartma işlemini fazla kaçırdıysanız sucuk daha kuru olabilir. O nedenle pişirme yöntemleri önemlidir. İşte sucuk kızartırken yapmanız gerekenler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Uzmanı uyarıyor! ‘Depresyon ve anksiyete birbiriyle yakın arkadaş gibi’
  2. Baharatları cam kavanozda saklamak büyük hata! Böyle yapılırsa lezzetini 5 yıl koruyor
  3. Beyaz çorapları eski haline döndürüyor! Çıkmayan ayakkabı lekeleri tarihe karışacak
  4. Ebru Şallı önerdi! 10 saat tok tutan çorba: İçindeki '3 silahşör' çok faydalı
  5. Seyahate çıkarken bu hatalara dikkat! Yağ bazlı ürünleri yanınızdan ayırmayın
  6. Suyla karıştırın, kaşıntıyı anında alıyor! Güneş yanığı acısını hafifleten formül
  7. Tavuktan 100 kat daha etkili protein deposu! Sporcuların bir numaralı tercihi, kasları besliyor
  8. Akranlarına göre yavaş büyüyor! Boy uzatma ameliyatı kimlere uygulanabilir?
  9. Osmanlı'da tedavi için kullanılıyordu! Dinlemek ruhu da vücudu da iyileştiriyor
  10. Kurşun kalemle diyabet testi! Aynanın karşısına geçin, ne olduğunu anlayın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.