SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tereyağında pişen ayva geçmeyen öksürüğün şifasıymış! 5 dakika kısık ateş yetiyor

Ayva çiğ olarak tüketildiğinde sayısız faydasıyla sizinle buluşur. Ancak haşlanmış ayva da kabızlık ve sindirim sağlığı için birebirdir. Tüm bunların yanında ayvayı tereyağında pişirip tüketmek, bambaşka faydalarıyla sofranıza gelir. Üstelik sandığınızdan daha güçlü etkileri vardır. İşte ayvayı tereyağında pişirip yemenin faydaları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çocuklar sözlerden çok davranışlara inanıyor! ‘İdeal baba’ nasıl olmalı?
  2. İbn-i Sina'dan gelen güzellik sırrı! Güneş lekelerini silip süpürüyor, yüzyıllık reçete
  3. Saatlerce ütü yapma derdine son! Süreyi yarıya düşürüyor, duyanlar buzluğa koşuyor
  4. Ameliyatsız birkaç ayda 23 kilo vermeyi başardı! 'Bu 4 değişikliği yaptım'
  5. Kene savar kediotu! Kokusu işkence gibi, evde hazırlanan sprey iş bitiriyor
  6. Yanına konunca anında çürütüyor! Buzdolabında yerlerini ayırın, taptaze kalacak
  7. Sivilceyi adeta davet ediyor! Tüm gözenekleri tıkıyor, yüze sakın sürmeyin
  8. Araba farları ayna gibi parlıyor! Önce zımpara sonra cila, oto yıkamacı yöntemi
  9. Estetiksiz iğnesiz kaz ayaklarına elveda! Her akşam sürün, tek çizgi kalmayacak
  10. Yazın en ferah tatlısı! Kreması ağızda dağılan limonlu pasta tarifi, tadı nefis

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.