SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Unu 3 kez eleyince pofuduk oluyor! Kalıptan şıp diye çıkacak, oda sıcaklığı şartmış

Sünger kek hafifliği, pofuduk dokusu ve kendine has lezzetiyle birçok kişinin favorisidir. Ancak sanılanın aksine, mükemmel bir sünger kek yapmak pek kolay değil. Kekin kabarıklığı, yumuşak dokusu ve doğru kıvamı için dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunuyor. İşte, sünger kekin sırrı, hamurunu hazırlarken kullanılan tekniklerde ve bu önemli püf noktalarda saklı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kırılan tabağa, vazoya üzülmeyin! Evi müzeye çeviren fikir: Birkaç saniye yetiyor
  2. MasterChef’te düello kabak çiçeğiyle alev aldı! Tadı olay oldu, tarifi burada
  3. 1 damlası yeter, çiçek patlaması başlıyor! Kaktüse sihirli dokunuş, toprağına atın
  4. Çilekte pazarcı hilesi! Peçete foyayı böyle ortaya çıkarıyor, renk vermezse kaçın
  5. Boyun kırışıkları için daha iyisi yok! Estetiksiz iğnesiz çözüm: Masajla uygulayın
  6. Deodorantı böyle sıkan 72 saat kokmuyor! En ideal zamanı buymuş, gün boyu rahatlık
  7. Alabalık yağından gelen mucize! Saçları ipek gibi yapacak, halat gibi oluyor
  8. Biberlerin üzerine dökün! Çuval çuval toplayacaksınız, sulamak yetmez
  9. Gözden kaçıyor ama çok işe yarıyor! Ayakkabıdaki halka süs değil, ömrü uzuyor
  10. Karpuz-peynir ikilisine daha iyi eşlikçi yok! Mideyi şişirmeden doyuruyor, ferahlatıyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.