SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

En iyi karamelize soğan için şef tarifi! Sırrı zeytinyağında, dibi tutmayacak

Karamelize soğan, yemeklere eşsiz bir lezzet katmanın yollarından birisidir. Düşük ısıda uzun süre pişirilen soğanlar, doğal şekerlerini ortaya çıkararak tatlı, derin ve yoğun bir aroma kazanır. Ancak bu süreç, birçok kişi için basit bir işlem gibi görünse de ince detaylar ve sabır gerektirir. Yapılan küçük hatalar, lezzetli bir sonuç yerine acı, yanık veya sert bir soğan ile karşılaşmanıza neden olabilir. Peki, karamelize soğan hazırlarken en çok yapılan hatalar neler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Fon perdeleri bu programda yıkayın! En iyisi sıvı olanıymış, 30 derece üst sınır
  2. Çiçeğe dadanan haşerelerin hakkından geliyor! 1 dilimi yeter, yaklaşamayacaklar
  3. Eviniz bir anda spa'ya dönüşecek! Havluya damlatın, her yere huzur yayılıyor
  4. Yaz sofralarının favori lezzeti! Mideyi rahatlatarak tok tutuyor, su gibi gidecek
  5. Baskı hatasına binlerce lira ödüyorlar! Sadece 2 tane var, servet değerinde bozuk para
  6. Kıvırıcıyı ısıtın, Türkan Şoray etkisi yaratın! Bakışları büyülü, kirpikleri ok gibi yapıyor
  7. Süpürgelikleri ıslatıp silen yandı! Diş fırçası yetiyormuş, sonuç inanılmaz
  8. Ne musakka ne kızartma! Patlıcanın en güzel hali bu tarifte, sadece 157 kalori
  9. Göz çevresini aydınlatan küçük dokunuş! Bir ton açık olursa morluk kalmıyor
  10. Küpe çiçeğiyle balkonu şenlendirin! Güneşten çekince coşuyor, gölgede parlayacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.