SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yediğimiz içtiğimiz her şeye tarçın katmaya başlamak için 7 neden

Tarçın, Orta Çağ Avrupası'nda pahalı ve lüks bir baharat olarak kabul edilirdi. Öyle ki Araplar tarçını kervanlar ile ülkelerine taşır ve bunu almaya yalnızca zenginlerin gücü yeterdi. Oysa artık günümüzde hemen her mutfakta toz ya da kabuk halde tarçın bulunabiliyor. Tarçın deyince aklınıza sadece keke kattığı o lezzetli tat geliyorsa haberimizi mutlaka okuyun! İşte tarçının kusursuz bir cilt ve zinde bir vücut için sağlığımıza sunacağı muhteşem katkılar... MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kokusu da etiketi de ilk işaret! Güneş kreminin sahtesini sesi ele veriyor
  2. Sıcakta ekmeği taze tutmak zor iş! Bayatlatan hata, poşette kıtır kıtır oluyor
  3. Evini seven Koreliler gibi temizler! Diz çöküp silmek favorileri, terapiye denk
  4. Ispanağın gücünü 2'ye katlayan tüyo! İçine bir avuç atın, kansızlığı unutun
  5. Mucize mi, cilde tuzak mı? İşte vazelin sürmenin etkisi
  6. Sağlıklı yaşamın anahtarı! Mevsim geçişleri bağırsak mikrobiyotasını nasıl etkiliyor?
  7. Kokusu ömre ömür katıyormuş! Listede 4 çiçek var, asırlık reçetede yazıyor
  8. Enerjisi düşen denesin! Karıştırıp dökün, kaçamakların yıldızı 1 saate hazır
  9. Banyoda geçmek bilmeyen tozlanmaya son! Klozetin kapağından saçılıyor
  10. Bahçe çimlendirmek bu kadar basit olmamıştı! Havaya bakın, coşturacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.