SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yediğimiz içtiğimiz her şeye tarçın katmaya başlamak için 7 neden

Tarçın, Orta Çağ Avrupası'nda pahalı ve lüks bir baharat olarak kabul edilirdi. Öyle ki Araplar tarçını kervanlar ile ülkelerine taşır ve bunu almaya yalnızca zenginlerin gücü yeterdi. Oysa artık günümüzde hemen her mutfakta toz ya da kabuk halde tarçın bulunabiliyor. Tarçın deyince aklınıza sadece keke kattığı o lezzetli tat geliyorsa haberimizi mutlaka okuyun! İşte tarçının kusursuz bir cilt ve zinde bir vücut için sağlığımıza sunacağı muhteşem katkılar... MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Orkide severlerin en sık yaptığı hata! Saksıdan çıkarırken kesmeyin, can damarıymış
  2. Duyan inanamıyor! 20 yaş genç gösteriyor: 'Bu üç şeyi asla ihmal etmedim'
  3. Torpidoyu mini buzdolabına çevirin! Birkaç saniyede iş tamam, gözden kaçan detay
  4. Fırında, güneşte çıtır çıtır kuruyor! Mantarları kurtaran taktik: Su değdirmeyin
  5. Görünmeyen kirler cilde sinsice sızıyor! Çözüm basit: 2 kez yıkayın
  6. 10 dakikada hazır kaymaklı ekmek kadayıfı! Çok pratik, çatkapı misafir için birebir tarif
  7. Verdiğiniz kiloları geri almaktan sıkıldınız mı? Uzmanlar kalıcı değişim için bu stratejileri öneriyor
  8. Burun akıntısını hafife almayın! Polen alerjisi yaz boyunca sürüyor
  9. Ne testere ne balta! Mutfaktan alıp dökünce kütüğü çürütüp yok ediyor, iz kalmıyor
  10. Fatura kabarmadan evi serin tutmak çok kolay! Klimasız evin çaresi folyoda

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.