SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yemeğe lezzet katan soğan doğrama yöntemi! Ünlü şefler böyle yapıyor, çaprazı makbul

Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen ve doğal ilaç olarak bilinen soğan, yemeklerde de lezzet katan besinlerden biridir. Genellikle pek çok ev yemeğini hazırlarken soğanı kullanırız. Ancak pek çok kişi, soğanı doğrama aşamasına pek dikkat etmez. Bu aşama aslında yemeğin lezzetini bile etkiler. İşte soğan doğrama taktiği.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Fon perdeleri bu programda yıkayın! En iyisi sıvı olanıymış, 30 derece üst sınır
  2. Çiçeğe dadanan haşerelerin hakkından geliyor! 1 dilimi yeter, yaklaşamayacaklar
  3. Eviniz bir anda spa'ya dönüşecek! Havluya damlatın, her yere huzur yayılıyor
  4. Yaz sofralarının favori lezzeti! Mideyi rahatlatarak tok tutuyor, su gibi gidecek
  5. Baskı hatasına binlerce lira ödüyorlar! Sadece 2 tane var, servet değerinde bozuk para
  6. Kıvırıcıyı ısıtın, Türkan Şoray etkisi yaratın! Bakışları büyülü, kirpikleri ok gibi yapıyor
  7. Süpürgelikleri ıslatıp silen yandı! Diş fırçası yetiyormuş, sonuç inanılmaz
  8. Ne musakka ne kızartma! Patlıcanın en güzel hali bu tarifte, sadece 157 kalori
  9. Göz çevresini aydınlatan küçük dokunuş! Bir ton açık olursa morluk kalmıyor
  10. Küpe çiçeğiyle balkonu şenlendirin! Güneşten çekince coşuyor, gölgede parlayacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.