SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yemeklere o malzemeyi atmayın! İçindeki tek faydayı zarara dönüştürüyor

Genellikle birçok yemeğin tadının daha lezzetli olması için kullanılan çeşniler, ekstra gıdalar, bulyonlar birçok hastalığa davetiye çıkarıyor. İşte yemeklere atılmaması gereken bazı malzemeler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Olgun avokadoyu 10 metre öteden anlayacaksınız! Sapından ele veriyor, renge dikkat
  2. Tadı çimen gibi faydası fişek gibi! Su gibi gidiyor, metobalizmayı uçuracak
  3. Bebekle kurulan bağ, dünyasını şekillendiriyor! ‘Anne kendine iyi bakmalı’
  4. Bu hatalar cildi mahvediyor! Kılıfları böyle saklayın, riskli olabilir
  5. Kuaförün bile tutturamadığı rengi evde yakalayın! Turunculaşmaya son, sırrı papatya
  6. Bakır tavayı evde saklayan yaşadı! Koleksiyoncular mumla arıyor, 3 bin liraya satılıyor
  7. Biten rulolar altın değerinde! Vitamin olup besliyor, bahçeyi coşturan etki
  8. Sakızın da artısı eksisi var! Çiğneyince diş fırçası gibiymiş ama tek şartla
  9. Aynada ne leke ne toz kalacak! Hazır fısfıslara taş çıkartır, demlemek yetiyor
  10. Hastalıktan korunuyor, sağlıkla büyüyorlar! Bebeğin bağışıklığını güçlendiren 4 öneri

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.