SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yemeklere o malzemeyi atmayın! İçindeki tek faydayı zarara dönüştürüyor

Genellikle birçok yemeğin tadının daha lezzetli olması için kullanılan çeşniler, ekstra gıdalar, bulyonlar birçok hastalığa davetiye çıkarıyor. İşte yemeklere atılmaması gereken bazı malzemeler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Portakal kabuğunu atmayın, karbonatla karıştırın! Evdeki 2 sorunu kökten çözüyor
  2. Bu kahveyi içmeden 2 kez düşünün! Canan Karatay uyardı: 'Filtresi kağıtsa zehirler'
  3. Birlikte yenmesi yararlı değil, aksine çok zararlı! Yumurtanın faydasını sıfırlıyor
  4. Göz sağlığını olumsuz etkiliyor! ‘Yazın kapalı havada bile güneş gözlüğü takılmalı’
  5. Toplamak için 200 km yol gidiliyor, kansızlığı ve kabızlığı bitiriyor! Kilosu 100 lira
  6. Kulaklarımız böyle kendi kendini temizliyor! Bütün kir 'pıt' diye dışarı çıkıyor
  7. Başvuranların sayısı 3 kart arttı! Yumurta dondurmayla ilgili merak edilen 7 önemli soru
  8. Zayıflamak için lıkır lıkır Hint yağı içiyorlar! Uzmanlar uyardı: 'Asla güvenli değil'
  9. İbrahim Saraçoğlu araştırdı! Basit bir baharat değil, Osmanlılar hiç vazgeçemedi
  10. Serinlerken kalori almayın! Rahatlıkla içilebilecek buz gibi içecekler

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.